otrdiena, 2015. gada 2. jūnijs

Pēcis Pelēcis raksta no mājām

Labdien, meitenes un zēni :)
Pagājušā gada jūlijā, manās mājās nonāca pāris nedēļas jauns kaķu bērniņš, kurš tika izbarots ar pudelīti. Izauga braša ņipra kaķenīte, kurai šajā pavasarī sākām meklēt draudziņu, jo vienai dzīvoklī garlaicīgi (manā dzīvē vienmēr ir bijuši vismaz divi kaķuki ). Tad nu internetā uzdūros Jūsu sludinājumam, un soli pa solītim -manās mājas nonāca šis skaistais pelecītis, kuru mīļi nosaucām par Pēcīti!
Pēcis bija ļoti izkāmējis un bailīgs mincis. Izmitināju slēgtā istabā -pašam ar savu kastīti un barības-ūdens trauciņu, kā arī guļas vietu .Sākumā rokās nedevās, tupēja zem gultas, ja kāds ienāca istabā.... No kaķenes Čiepas ļoti baidījās un arī no suņu puikas -Tora. Tad sāku pa īsam brītiņam laist kaķeni istabā, kurā mitinās Pēčuks... soli pa solītim un mēneša laikā Pēcis kļuva arvien drošāks, atraisījās, nāca man klāt. Tad vienā rītā notika brīnums - Čiepa izveda Pēci no istabas uz virtuvi, tad lielo istabu un meitas istabu-it kā rādīdama, kur kas atrodas :)
Tā nu notika neticamais un tagad Pēcis pat ar suni (taksi) Tori guļ kopā un vispār ne no kā vairs nebaidās. Ir samīļots un aprūpēts. Un jūtas brīnišķīgi savā aptuveni 6/7 gadu vecumā :)
Pēcim ir mājas. Sveiciens no Pēcīša Pelēcīša :)
Jauku Jums visiem dienu un lieeeeeels paldies par kolosālo kaķuku!


P.S. PIELIKUMĀ BILDES AR MAZO ČIEPIŅU (KĀDU MĒS VIŅU ATRADĀM) UN PĒČUKU, KĀDS VIŅŠ IR ŠOBRĪD. 







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru