trešdiena, 2015. gada 2. septembris

Viņa izķepurojās un ir atradusi savus īstos un vienīgos saimniekus

Pašā vasaras sākumā Vecaucē pie lielās katlu mājas atradām visticamāk mašīnas notriektu, savainotu un suņa sakostu balti rudu grūsnu kaķenīti. Kaķīša stāvoklis bija tik smags, ka steidzīgi nogādājām viņu Jelgavas LLU veterinārajā klīnikā, kur noskaidrojās, ka kaķenīte pēc negadījuma grāvī bija pavadījusi vismaz nedēļu, ciešot neizturamas sāpes, lēni  un mokoši zaudējot spēku dzīvot. 
Tādu viņu atradām. Savainotu, nomocījušos un nelaimīgu
Kaķim tika veikta smaga gūžas stabilizēšanas operācija, tobrīd vēl nezinot un nespējot prognozēt, cik veiksmīga tā būs. Operācija izdevās un kaķītei, kuru nosaucām par Lakiju (viņas izglābšanās bija patiešām laimīgs gadījums), sākās grūtais un ilgais atkopšanās periods pagaidu mājās. Saviem kopējiem par lielu prieku, Lakija pamazām sāka slieties kājiņās un no jauna iemācījās staigāt. Sākām domāt par jaunu māju un mīlošu saimnieku meklēšanu.
Lakija no jauna mācījās nostāties uz ķepām un staigāt
Kaķenītes ārstēšanas un atkopšanās laikā tika vākti ziedojumi. Paldies visiem, kuri nebija vienaldzīgi un atbalstīja!

Šonedēļ pienāca laimīgā diena, kad Lakija tika pamanīta un pie viņas no Rīgas atbrauca adoptētāju ģimene, kuri, rūpīgi izsvēruši un apdomājuši savu lēmumu, izvēlējās tieši viņu – Lakiju.  Turpmāk kaķenīti sauks par Grietu, viņai būs mīloša un gādīga ģimene. Pirmās jaunajās mājās pavadītā vakara fotogrāfijas liek mums smaidīt, pateikties liktenim un visiem labajiem cilvēkiem, kuri bija iesaistījušies lai palīdzētu kaķītim atgriezties dzīvē.
Saulīte Grietiņa mājās
Saulīte Grietiņa mājās
Saulīte Grietiņa mājās

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru