ceturtdiena, 2015. gada 1. oktobris

Koko

Koko ir viens no četriem kaķēniem, kuri vasara sākumā tika atrasts daudzdzīvokļu mājas pagrabā, un pēc mājas iedzīvotāju stāstiem zināms bija vien tas, ka kaķēnu mamma gājusi bojā. Izbaroti ar pudelīti, loloti un aprūpēti kaķēni apvēlās, paaugās un viens pēc otra tika adoptēti. Koko, kas no brāļiem un māsiņām atšķiras ar ļoti savdabīgu un interesantu izskatu,  pagaidu mājās nodzīvoja visilgāk.
19. septembrī biedrības pārstāvji devās uz Skonto hallē notiekošo WCF (Pasaules kaķu federācijas) un Latvijas kaķu mīļotāju asociācijas ‘’Mooncat’’ rīkoto Starptautisko kaķu izstādi, lai meklētu mājas biedrības izglābtajiem un aprūpētajiem kaķiem. Uz izstādi devās arī Koko.  No Ināras Teterevas saņēmām uzaicinājumu bezšķirnes mājas kaķu izstādē parādīt tiesnešiem arī mūsu kaķīti. Dalības maksu sponsorēja pati Ināra Tetereva.  Koko starptautisko tiesnešu vērtējumā ieguva 1. vietu un balvas.
Tomēr pats galvenākais un svarīgākais ieguvums un balva kaķītim bija tas, ka tieši izstādē viņu ieraudzīja kāda ģimene no Rīgas, kura pāris dienas vēlāk ieradās Aucē, lai Koko adoptētu.

Esam saņēmuši pirmās bildes no Koko jaunajās mājās. Nu, vai nav viens laimīgs un apmierināts kaķis? 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru