pirmdiena, 2016. gada 2. maijs

Mīce un Pice


Abas kaķenītes izglābās no nožēlojamiem apstākļiem. Vienai būtu bijis jādzīvo laukā aukstumā pat pēc operācijas, jo milzīgā privātmājā viņai vieta neatradās pat uz dažām dienām, otra mēģināja remdēt izsalkumu, graužot pilnīgi neēdamas lietas, cilvēki viņas nekad nebija uzskatījuši par mīlestības cienīgām būtnēm, kaķenītes izdzīvojušas pašas, kā mācēdamas.
Ar divu mēnešu intervālu dzīvnieciņi nonāca vienā ģimenē. Sākums nebija viegls, jo dzīvnieciņi visnotaļ pamatoti neuzticējās cilvēkiem. Pice bija tik pārbijusies, ka, neskatoties uz visiem piesardzības pasākumiem, izmuka no jaunajām mājām, nokļūstot trokšņainā lielpilsētas centrā uz ielas. Pateicoties jaunās ģimenes neatlaidībai un gudrībai, viņi kaķenīti gandrīz pēc divdesmit dienām tomēr sveiku un veselu dabūja atpakaļ dzīvoklī! Viņa bija slēpusies pagalmā, un saimnieki bija pietiekami uzstājīgi, lai panāktu savu – kaķene tika izglābta jau otro reizi.

Tagad abas laimīgi dzīvo galvaspilsētā, iepazīstot mīlētu un aprūpētu dzīvnieku priekus. Esam priecīgi, ka ar mūsu sabiedroto atbalstu kaķenītes izdevās izkastrēt, ka viņas visu atlikušo mūžu vairs nezinās bēdu un ir lolotas, cik tas ir cilvēka spēkos. 






Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru