pirmdiena, 2016. gada 28. novembris

 ARMANI. (ADOPTĒTS) Melnbaltais, ~ 6 mēnešus jaunais, kaķēns ir ļoti emocionāls, gatavs stundām ļauties glāstiem un gulēt blakus cilvēkam. Labprāt draudzējās un rotaļājās ar citiem kaķiem. 

Runcis vislabāk jutīsies mierīgā, klusā vidē, pie harmoniskiem cilvēkiem. 

Ir attārpots, atblusots, apmeklē kaķu tualeti, nagus asina pie sizala stabiņiem vai paklājiņā.

Sīkāka informācija zvanot uz Auces DzAB: 26316263

FĒLIKSS.- ADOPTĒTS!  ~ 5 mēnešus jaunais (dzimis š.g. 2. jūlijā) runčuks ir ļoti sabiedrisks un draudzīgs. Ir ļoti aktīvs, ziņkārīgs un rotaļīgs. Ļoti daudz murrā - gan spēlējoties, gan ēdot, gan, protams, arī brīžos kad tiek samīļots.Naktīs labprāt guļ blakus. Vislabāk Fēlikss jutīsies, ja būs vienīgais mīlulis saviem saimniekiem. 
Ir attārpots, atblusots, apmeklē kaķu tualeti. 
Sīkāka informācija zvanot uz Auces DzAB: 26316263


LARA. (ADOPTĒTA) ~ 6 mēnešus jaunā kaķenīte ir nedaudz bikla, bet, paņemta rokās, murrā un izrāda patiku par glāstiem. Citu kaķu rotaļās īpaši neiesaistās, bet ar lielu interesi vēro nptiekošo no droša skatupunkta. 
Ir attārpota, atblusota, apmeklē kaķu tualeti, nagus asina pie sizala stabiņiem vai paklājiņā. Kaķenīte ir sterilizēta.
Sīkāka informācija zvanot uz Auces DzAB : 26316263

MIĶELIS - ADOPTĒTS. Nepilnus 2 gadus vecais runcis ir ļoti mierīgs, kluss un ļoti labdabīgs kaķis. Alkst glāstus. Ir nedaudz kautrīgs, bet tas ir pārejoši. Nav piemērots cilvēkiem, kuru ikdiena ir haotiska un skaļa. Kaķis būs sajūsmā par mierīgu, harmonisku vidi un līdzsvarotiem saimniekiem. Miķelis labi sadzīvo ar citiem kaķiem. 
Ir attārpots, atblusots, apmeklē kaķu tualeti. Ir kastrēts un vakcinēts (ir arī potēšanas pase).
Sīkāka informācija zvanot uz Auces DzAB: 26316263

PEKSIS - ADOPTĒTS. Nepilnus 3 mēnešus jaunais (dzimis š.g. 7. septembrī) runčuks ir ļoti draudzīgs. Sadzīvo gan ar cilvēkiem, gan dzīvniekiem. Ir ļoti rotaļīgs, labprāt ļauj sevi samīļot. Rokās gan ilgi nosēdēt nespēj, jo, atbilstoši savam vecumam, ir ļoti nepacietīgs un ziņkārīgs. 
Ir attārpots, atblusots, apmeklē kaķu tualeti, vakcinēts, čipēts, ir Eiropas Savienības Lolojumdzīvnieka pase.
Sīkāka informācija zvanot uz Auces DzAB: 26316263

RAILA. (ADOPTĒTA) Trīskrāsainā, ~ 6 mēnešus jaunā, kaķenīte ļoti labprāt ļaujas glāstiem, bet klēpī nav laika sēdēt. Saprotas ar citiem kaķiem. Ir ļoti rotaļīga.
Ir attārpota, atblusota, apmeklē kaķu tualeti, nagus asina pie sizala stabiņiem vai paklājiņā. Ir sterilizēta.
Sīkāka informācija zvanot uz Auces DzAB: 26316263

RIČS - ADOPTĒTS. ~ 6 mēnešus jaunais runčuks ir ļoti draudzīgs, mājiniekus vienmēr sagaidīs, priecīgi skrienot pretī. Lieliski saprotas arī ar saviem sugas brāļiem. Ir ļoti rotaļīgs un ziņkārīgs. Labprāt piedalās visās, apkārt notiekošajās, darbībās. Ļoti alkst glāstus. 
Ir attārpots, atblusots, apmeklē kaķu tualeti.
Sīkāka informācija zvanot uz Auces DzAB: 26316263

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru