ceturtdiena, 2016. gada 29. decembris

Gada nobeiguma laimīgās bildes

Čelsija ir paaugusies, bet arī lielam kaķim vajag draugus, ar kuriem samīļoties. Čelsija nešķiro. Viņai mīļi gan pūkainie četrkājaiņi, gan gādīgie divkāji. Priecīgus svētkus visiem!

Džeiniņa tagad ir augstā amatā un godā. Viņa ir Jaunpils pils dāma. Kaķenītei ļauts sēdēt pat uz pils saimnieces darba galda, bet kaķīša jaukumu apburtie pils viesi raksta pateicības dzejoļus pils Viesu grāmatā.

Kaķenīte Leo ar ieinteresētu skatienu pavada visu rosību, kas notiek mājās. Laimīgu Jauno gadu visiem!

Aucītei (ex-Nensijai) svētku svinēšanai ir lielas iespējas: plašas telpas ar daudzām mēbelēm un liela, mīļa četrkājaina draudzene, ar kuru dalīties visos svētku priekos.

Ronju svētku sajūtas nedaudz apmulsinājušas. Kaķenīte atradusi jauku vietu zem eglītes un tagad tikai vēl jāizdomā, vai viņa pati būs saimniekiem svētku dāvana vai ar savu uzstāšanos nopelnīs dāvanu sev. Kaut gan… labas ir abas iespējas :)

Šarmantais runcītis Šons atklājis, ka eglītes lampiņu gaismā izdodas skaistas un noskaņīgas bildes, ko atsūtīt mums.

Savukārt Ūsiņš vispārējā svētku izēšanās trakumā ir nolēmis, ka labāk ēdīs zaļumus un vitamīnus. Labi, Ūsiņ, varbūt mums arī vērts ņemt piemēru no tevis…

Armani visu dienu pavada murrājot. Ir vēl nedaudz bailīgs, bet jaunā saimniece atradusi pieeju un iemācījusies tikt ar to galā. Pa naktīm runčuks mīl ielīst gultā un bakstīt ar degunu līdz cilvēks pamostas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru