otrdiena, 2017. gada 10. oktobris

Oktobra laimīgā pastkastīte Nr.2


Liels, liels Paldies Jums visiem, kuri snieguši mīlestību, rūpes un savas sirdis mūsu bijušajiem rūpju bērniem un devuši divkājaiņiem otro iespēju pierādīt, ka esam Cilvēki.

Oktobra otrā nedēļa iesākusies ar jaunām vēstulēm un mīļbildēm:


‘’Sveicieni Auces Dzab!! 
Mūsu mazā, bet laimīgā mincene Ella (ex. Feja) nu ir liela dāma, kā nekā jau 1gads un 2 mēneši!! Kaķene ar rotaļīgu raksturu un mūsmājās pavisam noteikti ir saimniece! 
Akrobāte - tas būtu labākais raksturojums viņas ikdienas gaitām .. lec tik tālu, cik vien var iedomāties, lec tik augstu, cik vien var iedomāties, un staigā visur, kur pat nevar iedomāties. Durvju un logu augšas, viennozīmīgi ir mīļākā vieta (atskaitot viņas pili).
Paldies Jums milzīgs par šo lielisko kaķeni!! Bez viņas vairs nevaram iedomāties savu ikdienu!!
Sveicieni!! ''
Paldies, Sendija  Pasaulē ir par vēl vienu Laimīgu kaķi vairāk.


‘’Sveiki, iet mums ļoti labi. Kice ir iejutusies un ir mums īsts bosiks. Iepazīstinājām arī ar radu minčiem, un Kice tūliņ visus nolika pie vietas, princese uz goda. Naktīs patīk gulēt starp mums un rītos modināt, košļājot mūsu roku un kāju pirkstus. Ja tas neiet cauri, tad lien pie deguna un sāk bučoties.  Visur Kice ir klāt, pie ēst gatavošanas un pat dušā! Patīk piesavināties trauku švammes no izlietnes un pēcāk atrodam tās gultas veļas kastē, kur kaķenītei patīk snauduļot  Ja kaut kas ir pazudis, tad zinām, ka kaķis noslēpis ’’
Kicīte ir īsta fotomodele. Paldies saimniekiem!

Arī Pūķītis tagad ir laimīgs un mīlēts runcītis.

‘’Visā visumā Spogulītim klājas labi. Drīz pārcelsimies uz savu dzīvokli, kur viņam būs jauna apgūstamā teritorija- 3 istabas+2 balkoni😊 Viņš ir dēla mīlulis. Runcis ar raksturiņu, nekad nenāks, kad sauksi, bet tikai tad, kad pats sagribēs :D’’
Spogulītim jau vairākus gadus ir īstas mājas un mīloši draugi apkārt.

Saņemot vēstuli un bildes no Stelliņas, gribas apraudāties… no prieka un laimes. Šis ir suns, kurš pirms nonākšanas Īstajās mājās, ilgu laiku neaprūpēts un nemīlēts ‘’karājās’’ ķēdes galā tādēļ, ka iepriekšējiem saimniekiem bija visai dīvains uzskats par suņiem, suņu audzināšanu un vajadzībām. Tagad viņas abas ir tik laimīgas… Stelliņa un viņas Īstā Saimniece.
Savu otro dzimšanas dienu nosvinēja mīlulis Kobiks.
Mīļi sveicieni Kobikam un viņa saimniecei!
Uz īstajām mājām pagājušajā mēnesi aizbrauca kaķēns Nero. Tagad viņš dzīvo brīnišķīgā mīlošā ģimenē, kuri ļoti rūpējas par to, lai mazulis justos mīlēts, lutināts un lolots.  
‘’Labdien!
Sveiciens no Nero! Šodien Nero tika pie sava pirmā, oficiālā dokumenta! Un ir arī dikti paaudzies, tostarp arī palaidnību ziņā.😜 Bet ir arī dikti mīļš, zinātkārs un rotaļīgs kaķēns.😻😽’’
Vienmēr ar lielu prieku saņemam bildes no daudzastainajām un daudzķepainajām kaķu paradīzes mājām, kurās vairāk kā gadu dzīvo arī mūsu bijušie audzēkņi Čaks un Čombis. 
Paldies, Inese! Tu esi īsts kaķu eņģelis. 
Ufiņš ir šīs vasaras kaķēns un mājās dzīvo vien neilgu brīdi, lai gan… pēc bildēm redzams, ka kaķuks ir Īstajās mājās pie Īstajiem cilvēkiem un cerams, ka savu iepriekšējo slikto pieredzi jau sen aizmirsis.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru