otrdiena, 2018. gada 13. februāris

Laimīgā pastkastīte februārī

Mijai darbu pilnas ķepas. Jāinspicē trauku mazgāšanas process, jāparāda, kā pa īstam relaksēties pēc grūtas darbdienas un, protams, jābūt skaistai un vienmēr gatavai iepozēt jaunām bildēm :)

Mikus īstajās mājās nodzīvojis jau vairākus gadus. Sen nebijām viņu redzējuši. Nu ko? Cienīgs runcis ar cienīgumam atbilstošu skatu punktu

Moko īstajās mājās pavadītajos mēnešos paspējusi apgūt daudz iemaņu: gan saimnieces somu izkontrolēt un no sirds atpūsties, gan skaisti iepozēt un auto braukt.

Lai katram kaķim tādi saimnieki un katram, cilvēkam tāds kaķis!
Viņi viens otru ir atraduši. 
‘’Labs vakars jūsmājās!!!😊 Sveiciens no Nero. Nu jau viņš mums liels puisis un aktīvi mācās. Pēdējais,  pašu gatavotais, jaunums - interaktīvā rotaļlieta.😻😽😺 Nero dikti patīk!!!
Janvārī bijām arī uz sterilizācijas operāciju, jo bija jau sācis mums serenādes dziedāt 😂. Tagad kaķēnam citas rūpes - gardumu diedelēšana no mūsu šķīvjiem.😏’’

Pīka? Pīka zina kā pamudināt saimniekus uz masāžas pakalpojumu sniegšanu. Vajag vien ieņemt pareizo pozīciju un atrast īsto brīdi. :) 

Tince uzņēmusies atbildību par apslimušās saimniecītes dakterēšanas procesu. Esam droši, ka tagad mazais slimnieks jau vesels.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru