pirmdiena, 2018. gada 26. marts

Laimīgā pastkastīte martā


Pirmajā pavasara mēnesī saņemtās vēstulītes un bildes, ar kurām ļoti gribas padalīties. 
Mēs priecājamies par Jums visiem un esam laimīgi kopā ar Jums.

Dūzītis kopš pagājušā gada rudens dzīvo jaunajās mājās ārpus Latvijas robežām un zina stāstīt, ka īstās mājas ir tur, kur tevi mīl un izturas pret tevi ar cieņu. 


‘’Ar Hugo esam joprojām laimīgi kopā – viņš izaudzis par labu, skaistu runci ar maigu dabu. Hugo regulāri ķemmējam un runcis to pacieš pavisam viegli. Vispār nav nekādu problēmu ar ‘’tehnisko apkopi’’ - nagu griešanu, ausu tīrīšanu vai vizīti pie ārsta. Ideāls kaķis. Pie mums pagaidu mājās šobrīd dzīvo vēl viena kaķenīte. Jāsaka, ka pret viņu Hugo izturas kā īsts džentlmenis. :)’’ Tā raksta saimniece un mēs nevaram nepiekrist :) 


Ko pirmajā pavasara mēnesī dara Nemo? Skaidrs ko. Vingrinās precizitātē un  izkopj medību iemaņas  


Persiks pie mums pagaidi mājās tika nosaukts par Foksi. Tagad vārdiņš mainīts un arī kaķuku vairs ne atpazīt. Ak, šo skaistumu un pašapziņu! :) 


Ričs, Poga un Muris dzīvo mājās, kurās visi sen jau zina, ka par vienu kaķi labāk var būt tikai divi, trīs utt…kaķi. :) 


Skat, kas par asti! Tas ir Ufo.
“Aste ir viņa dārgums. Par Ufiņu varētu stāstīt un stāstīt😁
Mūsu personīgais modinātājs, viņš jau zina, cikos mēs katru dienu ceļamies, tā ka nekad nesanāks aizgulēties😁 Uz viņu nedrīkst pacelt balsi, uzreiz kož 😁 Viss interesē, kā mazgājamies, kā māju kārtojam…’’


Iesūtītie videomateriāli uzskatāmi parāda, ka pavasarī Čombīša masāžas salonā pamazām sāk veidoties rindas. Nenokavējiet pierakstīšanos! :D


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru