otrdiena, 2018. gada 17. jūlijs

Tas brīdis, kad pūkainis nonāk pagaidu mājās un sāk iepazīties ar cilvēku, vienmēr ir satraukuma un neziņas pilns.
Brīdis, kad socializēts, kaķu gudrības, draudzību un mīļošanos iepazinis astainītis dodas uz savām īstajām mājās, arī ir īpašs – prieka un jau atkal satraukuma pilns. Bet…
šiem diviem mirkļiem pa vidu ir satraukumu un rūpju pārpilnas minūtes, stundas, dienas, nedēļas un dažreiz pat mēneši. Katra astainīša ceļš līdz savām īstajām Laimīgajām mājām un mīļā saimnieka ir atšķirīgs. Dažam nepieciešami medikamenti un īpaša aprūpe, dažs ir vesels kā rutks, bet mazie vēderiņi katru dienu grib ēst un arī kastītēm vienmēr jābūt tīrām.
Visi, kas saskārušies ar pagaidu māju sniegšanu kaķēniem, zina, ka tieši vasaras mēneši ir vispūkainākie, daudzķepainākie un, jā, arī finansiāli visgrūtākie.
Šobrīd pie mums Auces DzAB dažādās pagaidu mājās dzīvo bariņš kaķēnu un arī daži pieauguši pūkaiņi, starp tiem arī kaķu mammīte, kura līdzās saviem mazuļiem pieņēmusi un baro kaķēnu, kurš palicis bez savas mammas. Kā katru gadu atkal saskaramies ar finansiālām grūtībām, jo atteikt negribam un nevaram nevienam, kuram spējam palīdzēt.
Ja Tev ir iespēja kaut nedaudz finansiāli vai praktiski (barība, pakaiši) atbalstīt, mēs visi, gan divkājaiņi, gan četrkājaiņi būsim ļoti pateicīgi.
Visi kopā mēs varam padarīt pasauli labāku.
Konts ziedojumiem:
Reģ. Nr. 40008220153
Konts: LV92UNLA0050023715695

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru