pirmdiena, 2018. gada 26. novembris

Laimīgā pastkastīte novembrī


Iestājoties aukstajam gadalaikam, vēl skaudrāk un skaidrāk sajūtam to, cik ļoti viņiem ir paveicies. Mazajiem un lielajiem pūkaiņiem, kuriem sniegā un salā nesalst ķepiņas un deguntiņi, kuriem ir mīļas ģimenes un siltas mājas. Padalāmies ar iedvesmojošajām un jaukajām vēstulēm un bildēm no Mājām.




Par Čikuci arī milzīgs prieks. Izvadot mazo nebēdni tālajā ceļā braucienam pāri robežām, nemiers bija liels, bet nu jau raizes aiz muguras. Čikucis ir iedzīvojies, laimīgs un nodarbināts. Te saimniecei jāpatraucē darbos un jāaicina uz paspēlēšanos, te jānočiepj gardākais kumosiņš no lielā četrkājainā drauga bļodas, te jāķer rudens pēdējie saules stari vai vienkārši skaisti jānopozē bildēm, kuras pēc tam nosūtīt mums.



Arī Čikuča māmiņa Pīča pamazām iedzīvojas īstajā mājās. Dažreiz jau vēl sanāk apmainīties uzrūcieniem ar kaķenīti, kura Pīču jau sagaidīja jaunajās mājās, bet saimniece saka, ka viss būs kārtībā un abas dāmas pamazām sāk nodibināt draudzīgas attiecības.



Talantīgais foto modelis Lokijs.
‘’Lokija mīļākā ēdienreize ir brokastis, jo tieši tad viņš tiek pie konserviem vai filejas, bet mīļākā dienas daļa sākas pēc pusnakts. Tad ir īstais brīdis, lai dauzītos. Beidzot esam iemācījušies spēlējoties neizlaist nagus. Esam samierinājušies, ka visas ūdens krūzes tagad ir koplietošanas, kā arī svēta lieta ir nekustēties no gultas ne centimetru, ja Lokijs ir izdomājis aizmigt klēpī, jo tur viņam patīk vislabāk. Viņu netraucē pat apstāklis, ka ēdamtrauks, no kura viņš cenšas izvilkt desu, nepieder viņam, bet sunim.’’


Tik pūkains, omulīgs un mīļš, ka, bildes apskatot, smaidīt vien gribas… Tas ir Mikijs.

Mimi nonākusi pie lielā dzīves atklājuma, ka siltākās vietas mājās ir mūrītis un drauga tuvums.

Ielūkojoties Personvārdu vārdnīcā, ikviens var izlasīt, ka vārdiņš Mona cēlies no īru valodas un nozīmējot ‘’dižciltīgā’’. Un tagad vēlreiz ielūkojaties bildē, kurā pozē Mona! J

Persiks un Murka abi kopā adoptēti uz īstajām mājām. Aug kopā, rotaļas kopā, bauda mīlestību kopā un abi kopā demonstrē senā teiciena, ka ‘’par vienu kaķi labāk var būt tikai divi kaķi’’ patiesumu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru