ceturtdiena, 2019. gada 14. februāris

Tieši pirms mēneša stāstījām par gadījumu, kad mūsu redzeslokā nonāca saimniecība, kurā saimnieces bezdarbības un bezatbildības rezultātā nemīlēti un neaprūpēti savairojušies un dzīvo vairāk kā desmit kaķu. Nu jau lielākā daļa dzīvnieku ir ‘’saimnieces’’ atdoti un dzīvo pagaidu mājās. Katra astainīša stāsts ir citāds, jo gan raksturi gan vecumi ir atšķirīgi. Kopīgs ir tas, ka viņiem visiem bija un ir vajadzīgs laiks, lai atkoptos fiziski, bet visgrūtāk ir sadziedēt sirsniņas un prātus, panākt uzticēšanos un iemācīt, ka no cilvēka nav jābaidās, ka cilvēks var arī samīļot un rūpēties.
Viens no pagaidu mājās nonākušajiem ir Melnītis (apm. 5 gadi). Pie mums viņš nonāca ar tekošām actiņām un deguntiņu, pie kam tuvāk apskatot, izrādījās, ka kaķītis zaudējis gandrīz visus zobiņus.
Tagad Melnītis ir runčuks ar pasi, saņēmis vakcīnu, attārpot un kastrēts.
Meklējam Melnītim īstās vai pagaidu mājas. Pagaidu mājās, kur kaķītis dzīvo tagad, viņš ir siltumā, pabarots un aprūpēts, bet diemžēl ļoti maz redz cilvēku un lielāko daļu laika pavada viens, kas nepalīdz kaķīti socializēt. Runcītis nav mežonīgs, viņš ir nobijies un apjucis, tomēr izskatās, ka nonākšana gādīgās rokās varētu šeit līdzēt.
Ja domā, ka vari palīdzēt Melnītim, lūdzu, zvani mums!
Tel. 26316263




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru