pirmdiena, 2019. gada 26. augusts

Adoptēta!


Gribam Jums pastāstīt par kluso, kautrīgo un kārtīgo kaķenīti Džemmu.
Lai arī pati vien gadiņu jauna, pie mums kaķu meitene nonāca jau kopā ar kaķēnu pulciņu. Kaķenīte pavisam maza pēkšņi bija uzradusies kādā kaķu kolonijā. Kaķīši no gaisa parasti nekrīt, tādēļ jādomā, ka kāds Džemmu vienkārši bija izmetis. Kādas sievietes barota, kaķenīte uz ielas nodzīvoja gandrīz gadu un tikai tad jau kopā ar mazuļiem nonāca biedrības paspārnē.
Džemma ir sterilizēta un priekšzīmīga kaķīte, bet īstās mājas mums diemžēl vēl nav izdevies atrast. Kaķenīte vēl ir bikla un nedroša, jo savā pirmajā dzīves gadā ar cilvēkiem ir kontaktējusies maz. Dažādu apstākļu dēļ arī tagad ir nācies nomainīt vairākas pagaidu mājas, kas negatīvi ietekmē kaķīša socializēšanos.
Džemma ir mierīga, klusa, kārtīga un mīļa, tikai tās pilnai laimei traucējošās bailes un biklums… Varbūt kaķenītei derētu adopcija uz mājām, kur priekšā jau būtu kāds draudzīgs un sabiedrisks sugas brālis vai māsa, kas palīdzētu Džemmai saprast, ka tagad no cilvēkiem vairs nav jābaidās.
Īpaši uzrunājam ģimenes, kuras jau ir adoptējušas kādu kaķi no mūsu biedrības. Varbūt Jūsu mīlulim noderētu draudzene, bet Jums pašiem vēl kāds pūkainītis,  kuru mīlēt un par kuru rūpēties.
Ja esi gatavs dot mums cilvēkiem vēl vienu iespēju pierādīt savu cilvēcību un pieņemt savā ģimenē Džemmu, zvani mums!
Tel. 26316263



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru