piektdiena, 2019. gada 13. decembris

Laimīgā pastkastīte

💕 Svētku gaidīšanās laikā padalāmies ar bilžu, vēstuļu un laimes birumu mūsu pastkastītē. 💕

Billītes foto no jaunajām mājām. Saimnieki Billei iekārtojuši speciālu guļvietu loga tuvumā, lai astainīte var gulēt un lūkoties, kas notiek laukā.
‘’Ar Billīti viss kārtībā pierāda, labi ēd un pa nakti dauzās’.’’

‘’Tomēr izlēmām mainīt vārdiņu. Būs Grietiņa. Jau pierod. Spēlējas, ēd, iet uz podiņu.’’
Grietiņa (ex-Felicita) sarod ar īstajām mājām un viņai klājas labi.

No Figaro saņemtas skaistas fotogrāfijas. Protams, ka skaistas, jo arī modelim ne ko pielikt, ne atņemt.
‘’Viņš ir garkājains un slaids, smalku kažociņu! Tāds kārtīgs pilsētas švītiņš!’’

Pēc nesenajiem satraucošajiem notikumiem ar toksisko vielu noplūdi un tam sekojošajām Gaboriņa un viņa drauga Sarmīša veselības problēmām, ir liels prieks saņemt vēstuli un bildes par to, ka tagad runčukam viss ir kārtībā.
 ‘’Gaboriņam brīvdiena. Ne par ko nav pierunājams spēlēties. Miega runcītis.
Mīļi sveicieni Adventes laikā no Gaboriņa,(ex.Miltiņa).’’

Joko esot tikusi pie jaunas aktivitāšu mājas – kaķu koka. Ir taču saprotams, ka pēc aktivitātēm nepieciešama atpūta. Un kur vēl labāk izstiept sagurušās ķepas kā dvieļu plauktiņā?

Ķepiņa (ex-Alise) īstajās mājās dzīvo ne pārāk sen, bet kurš vispār vairs spēj atcerēties, kādas šīs mājas izskatījās bez mazās, jaukās astainītes.
‘’Labrīt! Jā, mums arī liekas, ka Ķepiņa laimīgs kaķu bērns. Visu nakti noguļ pie mana dēliņa un staigā viņam pakaļ kā sunītis. Turklāt Ķepiņa ir ļoti kārtīga meitenīte, jau no pirmās reizes smuki kārtojas kastītē.’’

Kriksītis izaudzis tā, ka mēs ar grūtībām viņā spējam atpazīt to mazo žiperi, kurš reiz no mums aizbrauca uz īstajām mājām

Maksis un Murra skatās savu personīgo televizoru 😁. Saimniece raksta, ka kaimiņi siltinot pretējo māju.

Moka draudzējas, mīļojas, bauda dzīvi, bet starplaikos skatās un fano par… hokeju.

Ņūtons un Marķīzs abi nonāca vienā ģimenē. Ne abi reizē, bet abi ar domu, ka šīs būs tikai pagaidu mājas. Abi astaiņi bija no problēmu kaķiem – bailīgi, tramīgi un nesocializēti. Ar laiku viņi pierada viens pie otra, pie trešā ģimenes kaķa un arī pie cilvēkiem. Tagad viņi visi dzīvo kopā – īstajā un mīļajā ģimenē.

Pīka dzīvoja pagaidu mājās. Dzīvoja, dzīvoja un iekaroja pagaidu māju saimnieku sirdis. Pīka palika, viņai tagad ir īstās mājas un mīloša ģimene.

Pīkam ir siltas segas, jau piedzīvota pirmā pote, pastēte vēderiņā un salds miedziņš. ‘’Paldies Jums par iespēju!’’

Arī Princesei ir līdzīgs stāsts, jo pagaidu mājas kļuva par īstajām. Turklāt reizē ar mīļiem saimniekiem kaķīte iemantoja arī četrkājainus draugus. 

Skotiņš, kurš vienmēr izceļas ar radošumu un saimnieciskumu, šoreiz spēris lielu soli tehnoloģiju apgūšanā. Kā mēs smejamies, tā jums nav vienkārši pabraukāšanās ar i-robotu, ko vairāk vai mazāk pieprot visi kaķi.
  ‘’Mums ir trāpījies ļoti saimniecisks runcis!’’ raksta saimniece.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru