sestdiena, 2014. gada 1. februāris


Kopš 2013. gada decembra ar novada pašvaldības atbalstu un veikala „Mix” īpašnieces laipnu piekrišanu Raiņa ielā 26, Aucē veikala „Mix” telpās iekārtota ZIEDOJUMU KASTĪTE, kas paredzēta ziedojumu vākšanai Auces pilsētas kaķu sterilizācijai. Lai arī īsā laikā neizdosies nodrošināt palīdzību visiem pamestajiem dzīvniekiem, ir radusies cerība izvērst jau uzsākto pastāvīgo ielu kaķu koloniju uzraudzību, tajā skaitā pakāpeniski sterilizējot dzīvniekus un novēršot jaunu radībiņu dzimšanu. 
Iedzīvotāji, kas mēdz pieņemt dzīvniekus un tos pēc laika palaist ielās, aicināti nopietni pārdomāt savu rīcību un ziedot īpaši dāsni, jo par saziedoto naudu tieši viņu pamestajiem dzīvniekiem plānots nodrošināt veterinārmedicīnisko aprūpi. 
Īpaša pateicība Auces novada iedzīvotājiem, kas pastāvīgi un ilgstoši jau ziedo savu naudu un laiku pamesto dzīvnieku uzturēšanai un aprūpei ikdienā.

No 14.XII 2013. līdz 13.I 2014. bija saziedots Ls 40,5 (€ 57,86) un € 3,33. Tā tika saskaitīta, piedaloties 3 cilvēkiem, ieskaitīta domes kontā un ir speciāli iezīmēta kā ''ziedojums Auces novada pašvaldībai Auces pilsētas kaķu sterilizācijas pasākumu realizācijai". Domes finanšu nodaļas darbinieki to pārskaitīs rēķina izrakstītājam par paveikto darbu (vetārstam par kaķenītes sterilizāciju).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru