trešdiena, 2015. gada 25. marts

Nedaudz brīnumains un skaists stāsts (abi kopā devušies uz jaunajām mājām)

Šis ir stāsts par diviem nelaimē nonākušiem kaķiem …
Pūkainais pelēcītis Pūciņš kļuva lieks saviem iepriekšējiem ‘’saimniekiem’’. Maziņš būdams viņš kalpoja par rotaļlietu bērniem un kā izrādījās ģimenē bija nonācis bez vecāku ziņas, bet, kad izauga un kļuva bērniem neinteresants, nokļuva aukstā kāpņu telpā. Tur kaķītis kopā ar vēl vienu bēdu brāli dzīvoja caurvējā uz klona. Neskatoties uz visām dzīves nedienām, kaķītis nav zaudējis uzticību cilvēkiem, ir gatavs pavadīt cilvēku ik uz soļa, kūst no labsajūtas, kad viņu bužina un ļauj gulēt klēpī. Sliktajos apstākļos kaķīša kažociņš ne reizi neķemmēts bija savēlies un sagādāja Pūciņam sāpes, tādēļ vizītē pie veterinārārsta tikai noskūts un nu jau pamazām sāk ataugt. Pūciņš kārtīgi apmeklē kaķu tualeti, ir sterilizēts, attārpots, vakcinēts pret trakumsērgu. Kaķim ir aptuveni 3 gadi.
Kaķenītei Strīpiņai ir pusotrs/divi gadi, un viņa savu līdzšinējo dzīvi līdz nonākšanai pie mums nodzīvoja slapjā pagrabā. Pa šo laiku, kamēr Strīpiņa dzīvo pagaidu mājās, viņa ir izgājusi veselības pārbaudi pie vetārsta, ir kastrēta un izārstēta. Ilgā dzīve, baidoties no cilvēkiem un citiem dzīvniekiem, ir atstājusi iespaidu uz kaķīša raksturu. Kaķenīte līdz šim slikti sadzīvoja ar citiem pagaidu mājas iemītniekiem un arī pret cilvēkiem izturējās ar aizdomām un kontaktējās tikai tad, kad citādāk nevarēja.
Sagadījās tā, ka Pūciņš nonāca tajās pašās pagaidu mājās, kurās jau mita Strīpiņa un … notika brīnums. Mēs, cilvēki ar apbrīnu un zināmu neticību skatījāmies uz acīmredzamajām krasajām pārvērtībām kaķenītes raksturā. Cilvēku valodā to droši vien varētu dēvēt par iemīlēšanos no pirmā acu skatiena. Strīpiņa ieraudzījusi Pūciņu, vairs neizlaiž viņu no sava redzesloka, visur seko, mazgā un samīļo viņu. Mums par lielu prieku tieši no Pūciņa viņa ir apguvusi to, ka var uzticēties cilvēkam. Strīpiņa tāpat kā viņas draugs arī tagad mēdz ierāpties klēpī un izrādīt uzticēšanos un mīlestību.
Abi kaķīši laimīgi dzīvo kopā pagaidu mājās, bet viņiem abiem ļoti vajadzīgas īstās mājas. Brīnišķīgi būtu, ja viņus nevajadzētu izšķirt un kāds būtu gatavs pieņemt viņus abus.

Zvani : 26514490 vai 26316263
Pūciņš

Strīpiņa

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru