otrdiena, 2015. gada 10. marts

Pūkainīte Maša


Nereti ir nācies dzirdēt, ka kaķītis, kurš dzimis un pirmos dzīves mēnešus pavadījis nelabvēlīgos un no cilvēka atšķirtos apstākļos, nekad nebūšot mīļš un vienmēr palikšot pa pusei mežonītis. Maša mums murrājot stāsta un māca, ka tie ir tikai kārtējie aizspriedumi.
Kaķenīte nāca pasaulē daudzdzīvokļu mājas pagrabā un tur arī pavadīja dzīves pirmos mēnešus. Pie mums viņa nonāca novārgusi, slima un bailīga. Tobrīd izskatījās, ka kaķītis būs tramīgs un attiecībā uz cilvēku ievēros piesardzību. Izveseļojusies un atkopusies kaķīte sagaidīja savu adoptētāju ģimeni un devās uz jaunajām mājām Jelgavā. Protams nedaudz bažījāmies kā kaķītis iejutīsies un uzvedīsies jaunajos dzīves apstākļos, bet notika brīnums. Jau pirmajā dienā jaunajās mājās Maša atplauka, murrājot neatkāpās ne soli no saimnieces un pat uzņēmās auklītes rūpes par ģimenē augošo mazuli. Ik reizi, kad mazais pamostas un ieraudas, Maša ir klāt un savās gaitās atkal dodas tikai tad, kad vecāki ir nomierinājuši mazuli.
Kaķenītes saimnieki ir laimīgi, ka izvēlējās Mašu par savu kaķi, bet to, ko domā un jūt Maša varam nojaust aplūkojot atsūtītās laimīga kaķa bildes un video.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru