trešdiena, 2016. gada 6. jūlijs

Labāk par kaķi, var būt tikai divi un vairāk kaķi :)

Kaķēnus Čombi un Čaku adoptēja un uz mājām aizveda ģimene, kuri jau pirms tam bija devuši mājas arī citiem nelaimē nonākušiem astaiņiem. Atsūtītās bildes un vēstule liecina par to, ka kaķīši ļoti labi sadzīvo, viens otru atbalsta un papildina, sniedz lielu mīļumu un prieku saviem adoptētājiem un draugiem, kārtējo reizi apgāžot mītu par to, ka mājās labāk turēt tikai vienu kaķi. Daudz kas tomēr atkarīgs gan no apstākļiem, gan saimniekiem, gan arī pašu minku raksturiem.
‘’Mazā princese Zoja atļāva sevi nofotografēt arī vienu pašu. Kopš mājās parādījās Čaks un Čombis, Zoja palikusi nedaudz drošāka. Jau atklātāk spēlējas un kļūst aktīvāka. Mazie runcīši palīdz viņai labāk iejusties.
Abi puikas ir īsti nemiera gariņi – mājās notiek nepārtraukti rotaļu maratoni un cīņas. Savukārt lielais Bonis jau pavisam labi pieņēmis abus mazuļus, sācis viņus mazgāt un reizēm pievienojas kādā rotaļā. Mazā princese Zoja gan vēl ietur nelielu distanci, bet, vērojot pārējo rotaļas, jau vairs nespēj neiesaistīties kopīgā jautrībā.’’

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru