ceturtdiena, 2016. gada 25. augusts

Iespēja...

Mums vienmēr ir ļoti patīkami un priecīgi, saņemt sveicienus, vēstules un fotoattēlus no mūsu bijušajiem aizbilstamajiem kaķiem un suņiem. Katra dzīvnieciņa liktenis un dzīves ceļi veidojas tik dažādi. Mūsu aizbilstamie kaķēni, runči, kaķenītes un suņuki ir nonākuši visdažādākajās Latvijas vietās, un dažreiz domājam, ka tad, ja mēs veidotu mūsu bijušo rūpju dzīvnieciņu karti, būtu aptverti gandrīz vai visi Latvijas novadi. Bet ne jau ģeogrāfija ir galvenais, galvenais ir tas, ka visiem astaiņiem tagad ir īstas mājas. Tiem, kuri reiz kļuvuši lieki saviem iepriekšējiem saimniekiem un vienkārši izmesti uz ielas, nolemti izdzīvošanai aukstumā un pusbadā.
Tiem, kuri nākuši pasaulē saimnieku neizdarības, bezatbildības, aizspriedumu vai neizglītotības dēļ nesterilizētām kaķenītēm. Pūkaini, mīlīgi, silti un murrājoši kunkulīši, kuri jau pasaulē ierašanās brīdī kļuvuši lieki, negribēti un nevajadzīgi saviem saimniekiem.
Arī tiem, kuru iepriekšējais dzīves posms pagājis kaķu un suņu necienīgos dzīves apstākļos, badā, netīrībā, īsas ķēdes galā vai dažreiz pat ciešot no fiziskas vardarbības. Viņiem visiem ir tikusi dota otra iespēja, tāpat kā otra iespēja ir tikusi dota mums cilvēkiem. Iespēja pierādīt, ka varam būt cilvēcīgi, atbildīgi, mīloši un, ka mums drīkst uzticēties. Paldies visiem mūsu dzīvnieciņu adoptētājiem par iespēju, atbildību un mīlestību!

Šoreiz sveicienus mums atsūtījuši Didī, Princis un Teo.
Teo

Teo

Didī

Princis

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru