trešdiena, 2016. gada 7. septembris

Daudz sveicienu, vēstuļu, bilžu un mīlestības no mūsu bijušajiem aizbilstamajiem astaiņiem

Bella jaunajās mājās dzīvo jau gandrīz divus gadus. Saimnieki stāsta, ka kaķenīte ir ļoti mīļa, rotaļīga un dzīvīga astainīte. Gadoties sadarīt arī blēņas, bet saimnieku prieku un mīlestību pret Bellu tas nemazina.

 Odrija jaunajās mājās dzīvo vien pirmās nedēļas. Iesākumā bija bažas par to, kā kaķenīte sadzīvos ar līdzšinējo mājas vienīgo saimnieku runčuku Baronu, kurš iesākumā nemaz nebija priecīga par to, ka mājās parādījies vēl viens pūkains astainis, bet visiem par prieku kaķīši ir sadraudzējušies un lieliski sadzīvo zem viena jumta. 

 Nensija pie mums nodzīvoja vairākus mēnešus un šajā laikā kļuva par mammas aizvietotāju mazākiem kaķēniem, kuri nonāca pie mums pagaidu mājās. Vienmēr esam uzskatījuši, ka katram kaķim un sunim ir savs paredzētais saimnieks, tikai jāsagaida, kad viņš ieraudzīs, samīļos un paņems pie sevis. Pienāca arī Nensijas laimīgā diena un kaķenīte aizbrauca dzīvot uz skaistu privātmāju, kur viņu sagaidīja lādzīgais un draudzīgais labradors Freska. Nensijas vārds tagad ir Aucīte, bet ikdiena mīļuma, jautrības un jaunu piedzīvojumu pilna.

Zefīriņš un Mākonīte bija divi no četriem kaķēniem, kuri tika atrasti daudzdzīvokļu mājas pagrabā, un pēc mājas iedzīvotāju stāstiem zināms bija vien tas, ka kaķēnu mamma gājusi bojā. Uz savās īstajām mājām abi kaķi devās pagājušajā vasarā. Gada laikā abi no pūkainiem kunkulīšiem ir izauguši par cienīgiem, skaistiem un jaukiem kaķiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru