ceturtdiena, 2017. gada 5. janvāris

Laimīgie

''Labdien! Sveiciens no Ancītes un viņas drauga Gaiļa gadu uzsākot!''

ANSĪTIS UN GRIETIŅA. Saimnieces meita 

iesaukusi kaķenīti par Medeni(no vārda 

mednieks), jo Grietiņa esot  izcila medniece! 
Tas nekas, ka kastītes mazas, bet toties
katram sava
😉

Bosis jaunajās mājās dzīvo vien nedēļu, bet paskat, cik pārliecināts un lepns par savu vietu šajā ģimenē ir pats runčuks!

KOBIKS AR DRAUGU. Teorija par to, ka suns ar kaķi nu galīgi nevar sadzīvot, ir sagrauts neskaitāmas reizes. Arī Kobikam ir jauns draugs un jauna pieredze kā sadzīvot un dalīties ar murrātāju.

MELLENE UN GRIETIŅA. Visi kaķi veseli un laimīgi! Uzēd vistas filejiņu un dauzās - sevišķi Grietiņa, tāda viltniece un mīlule! Melītis sevišķi mīlīgs naktīs, tad viņa pilnībā grib izbaudīt mīlestību! Mellene ir apaļa kā bumbiņa un Grietiņa arī traki jestra - kāju problēmu vispār nevar manīt. (Grietiņa ir kaķenīte, kura satraumēta pēc avārijas daudzas dienas bija pavadījusi grāvī un pēc tam pārcieta vairākas smagas operācijas un garu rehabilitācijas laiku. http://dzivniekiauce.blogspot.com/2015/06/8.html ).

PODZIŅA (EX-RA) Labdien gada nogalē! Lai laimīgs un veiksmīgs Jaunais gads! Podziņai klājas labi. Ārā  gan nav ķepu spērusi, dzīvo pa māju. Ar pavasari atsākšu radināt uz ārā iešanu. Šobrīd ir dikti apvēlusies, lai arī ēdiens reizi dienā. Kā jau kaķis ēd un guļ. Staigā pakaļ. Nopirkām kaķu koku līdz pat griestiem ar daudzām mājiņām kur kāpelēt, diemžēl izmantojusi nav ne reizi. Augstākais, kur uzlekusi ir gulta. Lai vai kā, raksturs ir tieši tāds, kāds piemērots mūsu ģimenei :-) 
REINA. Reiniņa, pagaidu mājās dzīvojot, savējos gaidīja diezgan ilgi. Sagaidīja un tagad kuplastainā skaistule bauda mīlestību un rūpes.

Šeiliņa savu labsajūtu un mīlestību pauž visdažādākajos veidos.

TINCE. Tincīte paaugusies un savā jaunajā ģimenē jūtas lieliski.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru