pirmdiena, 2017. gada 16. janvāris

No mājām

Čaka un Čombja brigāde.
Jau iepriekš daudz stāstījām par lieliskajām mājām, kur pajumte un mīlestība dota daudziem astaiņiem, arī mūsu melnbaltajiem brālīšiem Čakam un Čombim. Tāpēc šoreiz lai runā un stāsta jaukās bildes!

Kobiks regulāri lutina mūs ar bildēm. Šoreiz suņukam pastāstāms tas, cik ļoti viņam patīk baltais pūkainais sniegs un cik silti un jauki viņš jūtas savā jaunajā ziemas ietērpā. 

Miķelis savu ģimeni gaidīja gandrīz gadu…
‘’Labvakar!
Nu jau Miķelis ir pavisam drošs. Pat guļ abi kopā ar meitiņu, pie manis arī nāk gulēt. Nu jau ir lieli draugi, abi spēlējas ar mantām. Viens otram māca blēņas. Emīlija rāda ka var skapjos tikt, tad nu Miķelis arī ielien, bet viņš savukārt viņai samācījis kā var mazos paklājiņus savilkt vienā čupā. Garlaicīgi mums nav. ‘’

Oreo un Romeo kļuvuši par īstiem draugiem un gandrīz brāļiem.

Peksis pie mums nonāca pagājušā gada beigās kopā ar mammu un vēl četriem kaķēniem. Tagad Īstajās Mājās dzīvo gan mamma, gan visi Peksīša brāļi un māsa un arī pašam Peksim ir Mājas un mīlošs saimnieks. 

Pelēkais kaķuks Pelle, tagad nosaukts par Rodžeru, aug, guļ un bauda mīlestību un rūpes. 

 Ričiņš savās īstajās mājās dzīvo jau aptuveni mēnesi, kopā ar  mīlīgo kaķu meitenīti Pogu, kura šajā ģimenē mājas atrada jau krietnu laiciņi iepriekš. 
Pirms divām dienām uz Mājām devās kaķenīte Poga. Kaķu meiteni uz jauno dzīves vietu vedām paši un tur mums notika priecīga atkalredzēšanās ar runcīti Maksi, kurš uz šīm pašam mājām bija devies jau kādu laiku atpakaļ. Maksītis, kurš šobrīd ir pieņēmis aukstās ziemas formas, labprāt papozēja arī dažām bildītēm. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru