sestdiena, 2017. gada 18. februāris

Jaunākās ziņas no Mājām

Februāra pirmajās nedēļās mūsu virtuālajās pastkastītēs sabirušas jaunas vēstules no Laimīgajiem pūkaiņiem un viņu ne mazāk laimīgajiem saimniekiem.
Timijs ir suņuks, kuram mājas tika meklētas pašos mūsu Biedrības aizsākumos. Sunīti adoptēta jauki saimnieki, sniedzot viņam mīlestību, labas mājas un brīnišķīgu draugu Bimu.
‘’Labrīt! Mums viss super! Timijs ir sačipots, Puika nedaudz nobarojies, mana mazā meitiņa Timiju dresē par cirka suni! Domāju, ka suncītis ir labi iejuties savā tēlā un ir vietā!’’

Čaks un Čombis turpina sūtīt savas laimīgās dzīves reportāžas. Neskatoties uz lielo skaitu astaiņu, ar kuriem  ikdienā jāsadala saimnieku rūpes un uzmanība, daudz laika paliek arī personīgām darīšanām un izaugsmei. Čombis, piemēram, lieliski apguvis durvju atvēršanas mehānismus un tagad var pats kontrolēt situāciju un izlemt, kurā durvju pusē viņam labāk patīk atrasties :D

Suņu džentlmenis Kobiks kā vienmēr sagādā pārsteigumus un laikam taču Valentīndienas sakarā atsūtīto bilžu kompozīcijā iekļāvis arī sarkano rožu pušķi.  Paldies, suņuk! Paldies arī tavai sirsnīgajai saimniecei! 

Laru adoptēja mājās, kur pirms vairākiem mēnešiem bija aizdevies arī viņas brālītis Lefs. Turpat dzīvo vēl divas kaķenītes, kas bijušas mūsu rūpju kaķi. Izskatās, ka asinssaites tomēr ir nesaraujami ciešas. :)

Rojs uz Mājām aizdevās pirms aptuveni trim mēnešiem. Runcīti tur sagaidīja lieli un mazi, spārnoti un četrkājaini. Roja tagadējā saimniece toreiz rakstīja, ka ļoti vēlas, lai Roja ienākšana viņu ģimenē kalpotu par piemēru vēl kādai ģimenei kaķīša adoptēšanai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru