pirmdiena, 2017. gada 27. februāris

MEKLĒJAM MĀJAS!

ADOPTĒTA! Īsto saimnieku pagaidu mājās vēl gaida arī mazā Dūda (~ 3 mēneši). Savā īsajā mūžā kaķenīte piedzīvojusi jau ļoti daudz. Kaķu meitiņai bija aizlipušas actiņas, viņa gulēja, sarāvusies mazā kamoliņā un padevusies nežēlīgajam liktenim. Vēl mirklis, un viņas vairs nebūtu... Dūdiņa tika nogādāta pagaidu mājās.
Šobrīd Dūdiņa krietni ēd, lai atgūtu nokavēto, un iejutusies pagaidu mājās, daudz spēlējas un nebaidās no cilvēka tuvuma, lai gan vēl ļoti grūti paņemt mazo kaķēnu rokās, bet tad, kad tas izdodas, Dūda pilnība atslābst, skaļi murrā, masējas ar ķepiņām un pati sniedzas pretī glāstiem. Pirmajos dzīves mēnešos bijis maz prieka un pārāk daudz ļaunuma, tādēļ adoptētājam jāņem vērā, ka ar kaķīti būs jāsadraudzējas un jāpierāda sava mīlestība un tas, ka viņa var šim cilvēkam uzticēties. Dūdiņa gaida visatbildīgāko cilvēku, kurš būs gatavs ar mīlestību atvērt viņas mazo dvēselīti un nekad, nekad nenodot.
t. 26316263
Kaķenīte Poga Pagaidu mājās nonāca janvāra sākumā. Poga ir jauna, skaista, sterilizēta, ļoti mīlīga, pret cilvēku draudzīga un murrīga kaķu meitene.
Bija skaidri redzams, ka reiz bijusi mājas kaķis, bet toreiz janvāra sākumā par mata tiesu tika izglābta no lielā sala un aukstajiem vējiem uz ielas, tieši vienu dienu pirms ļoti aukstā laika iestāšanās, nokļūstot pagaidu mājās.
Kaķenītei pieteicās adoptētāji, un viņa devās uz labām mājām, kurās kādu laiku jau dzīvo arī viens pie mums pagaidu mājās iepriekš mitušais runcītis.
Diemžēl izrādījās, ka Poga neprot un negrib sadzīvot ar sugas brāli, uz visiem runcīša Makša mēģinājumiem draudzēties, reaģējot ar agresīvu nepatiku. Saimnieces gandrīz divus mēnešus nesekmīgie mēģinājumi abus kaķīšus samierināt ir beigušies ar neveiksmi. Kopīgi pieņēmām lēmumu, ka kaķu komforta un dzīves kvalitātes dēļ, mēģināsim Pogai meklēt citas mājas, tikai šoreiz tādas, kurās kaķenīte būs vienīgā astaine.
t. 26316263
Mājas šobrīd meklējam vēl vienai kaķenītei, kurai arī aiz muguras viens neveiksmīgs adoptēšanas mēģinājums. Kaķenītei ir apmēram pusgads, viņa ir labsirdīga un omulīga. Ozīte ir sterilizēta. Svītrainā kaķu meitene ir draudzīgs un mīlīgs kaķis, tikai atšķirībā no daudziem saviem sugas brāļiem ir rezervētāka un piesardzīgākas, veidojot attiecības ar cilvēku. Iepriekšējiem adoptētājiem nedaudz pietrūka pacietības, lai iemantotu kaķenītes uzticību, tādēļ Ozīte atgriezās pagaidu mājās. Murrājot visur seko pa pēdām pagaidu māju saimniecei un gaida savi īsto adoptētāju.
Kaķenītei ir apmēram pusgads, viņa ir mīlīga, draudzīga un omulīga. Ozīte ir sterilizēta.
t. 26316263



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru