trešdiena, 2018. gada 24. janvāris

Laimīgā pastkastīte janvārī

Jauns gads – jauni notikumi, jaunas bēdas un jauni prieki. Turpinot pagājušajā gadā iesākto Laimīgās pastkastītes sēriju, arī šogad dalīsimies ar laimīgajām vēstulēm no Mājām. Lai prieks un laimes sajūta vairojas!

Dinam jaunais gads iesācies ar foto sesiju zilajos toņos. Jāatzīst, ka kaķuka īpatnējās krāsas kažociņam zilie toņi piestāv.

Dūzītis turpina iekarot saimnieces sirdi un apgūt jaunos dzīves apstākļus. Kaķītis, kurš lielāko dzīves daļu pavadījis uz ielas, ar visām četrām ķepām izbauda Mīlestību Īstajās Mājas.

Grietiņa fotografējoties sveicienu bildei, demonstrē savu krāšņo rotu visā tās skaistumā, daudz neatpaliekot no šī gada Latvijas gada dzīvnieka- vāveres :)

Čaka un Čombja astainajā karaļvalstī viss lieliski. Jauns gads, jaunas mēbeles no kastīšu kolekcijas, daudz draugu un mīlošas sirdis visapkārt.

Runcīši Roberts un Rūdis – atgādinājums par mūsu pagājušā gada kuriozo atgadījumu, kad meklējām mājas ‘’kaķenītēm Tigrai un Dorai’’. Arī tā reizēm gadās, bet abi kaķu kungi, dzīvodami vienās mājās, neskumst par to, kas bijis un bauda cienīgu dzīvi. :)

Kobikam jaunais gads iesācies ar nedarbiem … jestrais suņuks pieķerts pavisam kaķiskās izdarībās … sēžam uz galda. :D

Vēstulīte no Madaras un Pocītes:
‘’Sveicināti,
Sveicieni no mums abām Jaunajā gadā! Vēlam izdošanos, panākumus un lai daudz pozitīvu mirkļu. 
Manuprāt, komentāri nav vajadzīgi- Pocīte kā vienmēr savā elementā un grib izzināt visu . ❤’’
Paldies, meitenes! Mums milzīgs prieks par Jums! :* 

Dūzīša bēdu māsa Šēriņa, pēc daudziem uz ielas pavadītiem mēnešiem, no pagaidu mājām arī beidzot ir nonākusi īstajās mājās, kurās beidzot tiks novērtēts kaķenītes mīļums un draudzīgums. Viņa jau sen to bija pelnījusi. 


Čaka-Čombja kaķu paradīzes mājās atvērts jauns masāžas un higiēnas pakalpojumu stūrītis. :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru