otrdiena, 2015. gada 27. janvāris

Atrasts neredzīgs sunītis Aucē! (Saimnieks atradies)


26. janvārī Aucē pieklīdis sunītis. Pagaidu vārdiņš - Lācītis. Lācītis ir vidēja auguma mierīgs suņu puika. Kopš vakardienas, 25. janvāra, viņš klīda pa Auces ielām, nereaģējot uz mašīnām, kas bremzēja, lai suņuku nesabrauktu. Pēc visa spriežot, suņuks neredz. 
Naktī viņš mēģinājis tikt iekšā kādā daudzdzīvokļu mājā, skrāpējis durvis, kaucis un prasījies iekšā. Suņuks izturējies draudzīgi, drīzāk bijis apjucis, nevis dusmīgs.
No rīta dzīvnieciņš sācis ceļu atpakaļ par centrālo ielu, dodoties uz to pusi, kur viņu ap 15:00 vakar dedzējis policists. 
Suns labi barots, pat pēc divu dienu badošanās, apēda tikai nedaudz aknu desas un atteicās no barības.
Šodien policists viņu aizturēja, dzīvnieku aizsardzības biedrības pārstāvji aplika suņukam kakla siksniņu un aizveda uz Saldu, kur patversmē "Oposums", tel.nr.29391282, viņš būs drošībā. Ceram pārbaudīt dzīvnieciņa veselības stāvokli, izmeklējumos atklāt dīvainās uzvedības cēloņus un vienlaikus meklēsim noklīdušā dzīvnieka saimniekus. 
Ja zināt, kam šis sunītis pieder, zvaniet 26514490. Zvaniet arī tad, ja esat tikai kaimiņš vai garāmgājējs, kas sunīti kaut kur ir redzējis. Ļoti iespējams, ka viņš ir nejauši noklīdis. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru