pirmdiena, 2015. gada 19. janvāris

Meklējam rūpīgu, mīlošu un apzinīgu saimnieku! (ADOPTĒTA)


Baltā kaķenīte Emīte vēl tikai mācās uzticēties cilvēkiem un saprasties ar citiem dzīvniekiem. Līdz nokļūšanai pagaidu mājās kaķīša īsais mūžiņš bija trauksmains un briesmu pilns, tādēļ izpratne par labvēlīgām attiecībām ar cilvēku jāiemācās pilnīgi no jauna. Pateicoties Emītes pagaidu māju saimniecei, kaķenīte pamazām labprāt iesaistās mājas dzīvē, ziņkārīgi visu pēta un apmierināti murrā, ja viņu samīļo. Pret cilvēku astainīte sāk izjust aizvien vairāk uzticības, ir rotaļīga, vesela, ar labu apetīti, kārtīgi apmeklē kaķu tualeti, ir izgājusi ārsta pārbaudi, attārpota un atblusota. Lielu daļu dienas aizvada guļot zem segas, jo augšana prasa daudz enerģijas. Šķiet, ka labi piemērosies dzīvei dzīvoklī, jo uzvedas kā īsta augstdzimusi persona.
Šobrīd mēs lūkojamies pēc cilvēka, kurš sapratīs un nolems, ka Emīte ar savu murrāšanu radīs omulību viņa mājās un turpmāk būs viņa kaķis.
Protams, jāņem vērā, ka kaķenītes socializēšanā vēl jāiegulda ne mazums laika un pacietības, taču droši zinām, ka viņa gribēs un pratīs pateikt paldies par rūpēm un mīlestību.

Tel. : 26514490



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru