trešdiena, 2017. gada 20. septembris

Septembra laimīgā pastkastīte Nr.2

Mums prieks par Jums visiem... laimīgajiem. Kopā ar Jums arī mēs esam laimīgi un jūtamies vajadzīgi!
Tā dzīvē gadās… Bonifācijs kādu laiku dzīvoja uz ielas, lai gan bija skaidri redzams, ka reiz viņš ir bijis mājas kaķis. Nonācis pagaidu mājās, runcītis no jauna mācījās, ko nozīmē dzīvot Mājās... Tā dzīvē gadās… Apstākļi un notikumi sakrita tādā kārtībā, ka par Bonīša jaunajiem saimniekiem kļuva ģimene, kura iesākumā bija gribējuši adoptēt kaķēnu. Bonifācijam tagad ir mājas, bet saimniekiem dzīvesgudrs un skaists runcis.
Lai izdodas ilga un laimīga kopā būšana!

Dins un Nemo ir brālīši. Reizē ar viņiem mājas meklējām arī kaķu meitenītei Dinai. Nu jau vis trīs astainīši kādu laiciņu dzīvo īstajās mājās. Ar laimīgajās bildēm no Dinas mājām dalījāmies jau pagājušajā nedēļā. Tagad saņemtas ziņas no abiem brāļiem. Viņi dzīvo katrs savās mājās, un abi izskatās apmierināti un laimīgi.

‘’Paldies jums, ka devāt iespēju Pikuci audzināt,’’ raksta saimniece.
Arī mēs sakām paldies, ka, neskatoties uz ko,  uzņēmāt Pikuci savās mājās, lai kopā parādītu, ka visas grūtības ir pārvaramas, ja satiekas īstais kaķis ar īsto saimnieku.


Ufo ir šīs vasaras beigu kaķēns. Par Ufīša labsajūtu un laimi stāsta atsūtītās bildes. 

Ūsiņs mūsu pagaidu mājas pavisam noteikti jau sen ir aizmirsis. Pirms vairākiem gadiem ar satrauktām sirdīm un prātiem meklējām viņam īstās mājas. Runčuks tolaik tiešām bija mazs mežonītis un viņa iedzīvošanās cilvēka tuvumā notika lēni un ilgstoši. Jau adoptēts un dzīvojot īstajās mājās, kaķītis kādu laiku nespēja pilnībā uzticēties un draudzēties no sirds. Tagad… tas bija sen un nav taisnība.
Ūsiņš ir laimīgs, apmierināts un pašapzinīgs kaķis, kuram ir mīļš saimnieks un Mājas.
Pozitīvu vēstulīti un foto esam saņēmuši no Poko mājām. Poko apgāž visus strereotipus par kaķu sliktajām attiecībām ar ūdeni 
‘’Sveicināti! 
Ūdens Pocītei vienmēr paticis, bet ....nedomāju, ka tik ļoti. 
Lai pozitīvi iesākusies diena.! 
Poko saimniece.’’

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru