pirmdiena, 2017. gada 4. septembris

Septembra laimīgā pastkastīte (papildināta)

Pēdējās nedēļās uz īstajām mājām devušies vairāki mūsu pagaidu māju kaķēni. Ar laimes  sajūtu sirdīs saņemam un lasām pirmās vēstules no mājām. Tāpat mums vienmēr milzīgs prieks saņemt ziņas no tiem astaiņiem, kuri pagaidu mājas jau sen aizmirsuši un jau ilgāku laiku dzīvo pelnīti laimīgu un mīlestības pilnu dzīvi. :)
Arī Kice (ex-Dina) jaunajās mājās jūtas labi. Mums prieks, ka viņi satikās!
‘’Sveicieni no Dinas, jeb Kices, kā viņu pārdēvējām, jo gluži nejauši pati sev izvēlējās vārdiņu, uz to atsaucoties.
Jaunajās mājās iejutās uzreiz. Visi plaukti, visi pakšķi ir izložņāti. Ļoti patīk sēdēt uz galda un visu vērot. Kā jau kārtīgam kaķim patīk līst un gulēt tur, kur nedrīkst. 😊 Savus jaunos saimniekus neizlaiž no acīm, seko ik uz soļa. Ļoti  sabiedriska un mīļa kaķenīte.
Paldies par iespēju, satikt savu minku.
Baiba un Endijs.’’

Nero īstajā mājās dzīvo jau otro nedēļu. Ir labi iejuties un mīlēts. Saimnieks kustīgajam kaķēnam pat izgatavojis speciālu aktivitāšu zonu.
‘’Labrīt!  Esam paveikuši plānoto un Nero ir sava aktivitāšu zona - plaukti, no kuriem var piekļūt arī sekcijas augšai. Nero tagad no augšas pieejama lielākā daļa istabas😊😍. Nero ir bezgala mīlīgs un maigs runcītis. Jau nevaram iedomāties savu ikdienu bez viņa! 😘🌞😊’’

Ričiņs un Poga Īstajā mājās dzīvo jau labu laiciņu. Pēdējie jaunumi kaķuku dzīvē tādi, ka Ričs pats savā gultiņā vairs neguļ, bet iekārtojies māsas gultā. Un vēl Ričiņš un Poga tikuši pie jauna ‘’brāļa’’ Mura. 

Mazais Ufo kļuvis par īstu jaunās saimnieces mīluli.
‘’Varētu viņu fotografēt visu laiku. Šodien Ufiņam ir prieki, jo laiskojos ar viņu pa gultu. Cik labi, ka mums tagad ir Ufiņš! Viņam ļoti patīk nākt pie manis mīļoties.’’

Vēstule no Moko īstajām mājām:
 ‘’Mazā mums ļoti cītīgi aug, ēd un spēlējas. Ļoti, ļoti mīļa un aktīva , guļ gultā blakus. Un nu jau arī draudzīga ar citiem kaķiem, bet raksturiņu parāda, ja vajag. Nadziņi ar mums jau apgriezti. Visu laiku grib būt cilvēka tuvumā. Maza, maza mīlestībiņa viņa mums ir ❤’’                        
Princesīte īstajās mājās dzīvo nu jau gadu. Esam priecīgi redzēt par kādu brīnišķu kaķi ir izaugusi mazā astaine.
‘’Sveicieni Jums no Princeses! Jau būs pagājis gads, kopš esam kopā. ❤ Esam izaugušas lielas, ar saviem nedarbiem un stiķiem, bet tāpat bezgala mīļa. Mīļākā guļvieta- veļas mašīna, lieliska pēcpusdienas snauda izdodas uz veļas gludināmā dēļa, par kreativitāti sūdzēties nevaram! 😍 ar sveicieniem, Jana.’’
Brunīti mūsu sekotāji noteikti atceras labi. Vēl tikai vasarā meklējām mājas pelēkajam runcītim ir amizanto mazas lauviņa frizūru. Tagad Bruņa kažociņš pilnībā ir ataudzis un jau pāris mēnešus Brunim ir īstas mājas un pašam savs kažoka krāsai pieskaņots dīvāns. :)
Gato un Mona abi dzīvojas vienās mājās, dala saimnieku mīlestību, rūpes un visus jaukumus, ko tāda īsti laimīga kaķu dzīve var sniegt.
‘’Sveicināti,
Sūtam jaukus un mīļus sveicienus Jums Auces Dzab komandai, kas glābj mazās dvēselītes no nelaimes un dodat mums iespēju satikt savas mazās mīlestībiņas.
Ar sveicieniem,
Poko un Madara’’
Rudulītis Turbo ir krietni paaudzies un atsūtītajās bildēs pavisam noteikti nedemonstrē vārdiņa atbilstību savai pūkainajai personībai. Ja nu vienīgi mīļums un gulētprieks turbo-pakāpē :)
Mazā Sise, tagad – Pumba.
‘’Sveiki!
Mazajai klājas labi, pilnībā iejutusies. Ir ļoti draudzīga un mīļa, murrā uzreiz kā paņemam rokās. Patīk gulēt blakus gultā, uz spilvena :) Protams, ka patīk arī blēņas darīt. 🐱’’
Arī mazā Pepe pamazām iedzīvojas jaunajās mājās.                   
‘’Pepīti pamazām iepazīstinām ar suni un, nu, jau Pepe tikai rūc un vairs nekaujas. Suns jau Pepi ir izošņājis no galvas līdz kājām, viņam jau traki patīk, ceram, ka arī Pepīte saradīs.😉 Par lielo kaķi Pepe ir sajūsmā, bet viņš tā līdz galam vēl nesaprot, ko tāds sīkais te dara, taču ir labvēlīgs, lai gan izvēlas aiziet, ja var.’’
Laimīgā Lika īstajās mājās dzīvo aptuveni nedēļu. Svētlaime gan astainim gan cilvēkiem. :)
Laimīgā reportāža no Čaka un Čombja ģimenes rezidences.
Foksis un Uma mājas meklēja un īsto saimnieku gaidīja kopā. Arī uz mājām viņi devās kopā un turpina dalīties visos priekos un ikdienas piedzīvojumos. Saimniece priecīga, ka abi pūkaiņi ienākuši viņas dzīvē.

Čaka un Čombja ģimenes mītnē kā vienmēr valda laime, saticība un mīlestība. 
Pikucis uz mājām devās tikai vakar. Par to, cik kaķēns ir laimīgs, mums stāsta atsūtītais video.

Čombis iekaro virsotnes. 













Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru