sestdiena, 2017. gada 25. novembris


Labdien, visi, kas reiz adoptējuši mūsu aizbilstamos dzīvniekus un visi, kas jūt mums līdzi un atbalsta mūs ar labiem vārdiem!
Pienācis brīdis, kad gribam saukt pēc palīdzības. Nu, jau gandrīz četros Auces dzīvnieku aizsardzības biedrības pastāvēšanas gados esam izglābuši un uz labām mājām adopcijai nodevuši vairāk kā 300 nelaimē nonākušu astaiņu. Laiku pa laikam no necilvēku rokām nācies glābt badā nobadinātus, slimus, garīgi un fiziski salauztus suņus, kaķus un citu mājdzīvnieku sugu pārstāvjus. Mēs esam organizācija, kuras darbība balstās tikai uz mūsu biedru naudām (biedrībā esam deviņi) un labu cilvēku ziedojumiem. Mēs neprasām samaksu par darbu vai mūsu inventāra lietošanu, bet visi taču sapratīs, ka bez naudas nav iespējams nevienu ne pabarot, ne izārstēt, pat izčurināt, uz izkakināt nav iespējams, neieguldot līdzekļus pakaišos.
Līdzīgi kā citas dzīvnieku glābšanas biedrības šī gada vasaras un pirmajos rudens mēnešos saskārāmies ar lielu skaitu neviena īsti negribētu un nevajadzīgu kaķēnu un kucēnu. Dzīvnieku uzturēšana pagaidu mājās līdz adoptētāju atrašanai un ārstēšanas izdevumi nu jau sniedzas pāri mūsu finansiālajām iespējām, tādēļ lūdzam  jūsu palīdzību. Cents pie centa un jau iekrājies eiro, par kuru varam iegādāties vienu maltīti kādam cilvēka nodotam kaķēnam vai saujiņu pakaišu, ko iebērt pagaidu mājās dzīvojošo dzīvnieku kastītēs.
Paldies jau iepriekš! Visi kopā mēs varam padarīt pasauli labāku.
Auces dzīvnieku aizsardzības biedrība
Reģ. Nr. 40008220153

Konts: LV92UNLA0050023715695

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru