otrdiena, 2017. gada 21. novembris

Novembra laimīgā pastkastīte Nr2


Savukārt Kaķu paradīzes iemītnieks Čombis jau paspējis ieskatīties kalendārā un secinājis, ka piparkūku cepšanas laiks vairs nav ar kalniem. Runcītis ļoti apzinīgi uzsācis mīklas mīcīšanas treniņus, lai varētu saviem mīļajiem palīdzēt svētku gatavošanas procesos. 



Mēnesis jau pusē un mūsu pastkastītē iekrājies Laimes un Mīlestības birums, ar kuru kā vienmēr gribam dalīties.
BONIFĀCIJS
Bonifācijam paveicās ar īstajām mājām un jauno ģimeni, kuri neskatoties uz to, ka pirms tam bija nolēmuši ņemt pie sevis kaķēna vecuma mīluli, galu galā izvēlējās Bonifāciju. Runcītis tagad bauda mīlestību un rūpes, kuras var sniegt tikai mīļā ģimene, un noteikti būs viņiem par to pateicīgs visu savu kaķa mūžu.

DICE
Jaunajās mājās nu jau vairāk kā nedēļu dzīvo kaķenīte Dice, kurai kādu laiku bija nācies dzīvot uz ielas, paļaujoties uz labu cilvēku žēlsirdību.
‘’Pirmajā dienā visu dienu nogulēja zem gultas, bet ļāva sevi glaudīt un ik pa laikam paēda. Otrā dienā kļuva jau daudz drošāka. Sākumā Dicīte laikam bija nedroši tieši dēļ vairākām istabām, bet pamazām sāk apgūt teritoriju, tagad pat blendera skaņas blakus netraucē.’’

HANNA
Mazā kaķu meitene ir iejutusies īstajās mājās un bauda saimnieku mīlestību.
‘’Princese…’’, tā raksta saimniece. 

KOBIKS
Saimniece raksta, ka atsūtītajās bildēs redzams, kā suņuks sēž pie loga, gaidot saimnieku un kā inspicē šī gada ražu brīdī, kad neviens viņu neredz. Pieķeeeerts! :D :D :D

MIJA
‘’ Sveiki! Mija ir mūsu mežakaķis 😄 plēsoņa mazā, bet tik daudz mīlestības mājās nav bijis nekad. Patiesi vārds ‘’meitiņa’’ ir normāla parādība mājās, un viņa uz to reaģē ļoti skaisti, laizot rokas, rotaļājoties un mīļojoties. Aug patiešām pa dienām un minūtēm. Jau liela meitene! Viņai ļoti patīk ēst, izdomāt savas rotaļas, spēlēties, mīļoties, grib pagaršot visu, ko ēdam mēs, pat banānus.
Ikdienā ienākot mājās un sakot “čau, meitiņ!”, uzreiz skrien pretī un glaužas klāt. Tagad viņa ir tā atvērusies!  Sagaida pie durvīm samiegojusies, kad nākam mājās.
Samīļo no rīta. Sabučojam viņu. Spēlējamies. Mīļojamies.
Tiešām, viņa ir kaķu kaķis!
Mīļi sveicieni no Mijas!
Paldies Jums par visu, ka ticējāt!
Viņa nav kaķis. Viņa ir svētība mūsmājās!’’

Vasarā sūtījām SOS signālus sociālajā tīklā, jo mūsu redzeslokā bija nonākusi taksenīte, kura dienām ilgi viena pati dzīvojās pa dārzu rajonu. Neviens ilgstoši neatsaucās un sunītim tika meklētas jaunas mājas. Tagad astainīte kopā ar vēl vienu suņuku dzīvo mīlošā ģimenē. Paldies!

UFIŅŠ
Nu, jau arī Ufiņš savu dzīvošanu īstajās mājās var mērīt Mīlestības nedēļās. Vai nav viens brīnišķīgas un ar dzīvi apmierināts pūkainis?


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru