ceturtdiena, 2017. gada 28. decembris

Atskatoties uz 2017.gadu


Atskatoties uz 2017. gadā paveikto, Auces dzīvnieku aizsardzības biedrība saka paldies visiem, kas bijuši kopā ar mums priekos un bēdās...

Tiem, kuri reiz kļuvuši lieki saviem iepriekšējiem saimniekiem un vienkārši izmesti uz ielas, nolemti izdzīvošanai aukstumā un pusbadā. 
Tiem, kuri nākuši pasaulē saimnieku neizdarības, bezatbildības, aizspriedumu vai neizglītotības dēļ nesterilizētām kaķenītēm. Pūkaini, mīlīgi, silti un murrājoši kunkulīši, kuri jau pasaulē ierašanās brīdī kļuvuši lieki, negribēti un nevajadzīgi saviem saimniekiem. 
Arī tiem, kuru iepriekšējais dzīves posms pagājis kaķu un suņu necienīgos dzīves apstākļos, badā, netīrībā, īsas ķēdes galā vai dažreiz pat ciešot no fiziskas vardarbības. Viņiem visiem ir tikusi dota otra iespēja, tāpat kā otra iespēja ir tikusi dota mums cilvēkiem. Iespēja pierādīt, ka varam būt cilvēcīgi, atbildīgi, mīloši un, ka mums drīkst uzticēties. 
Paldies visiem mūsu dzīvnieciņu adoptētājiem par iespēju, atbildību un mīlestību!
Lai pasaulē ir pēc iespējas mazāk salstošu ķepiņu, kurkstošu vēderiņu un nodotu sirsniņu! Visi kopā mēs varam izdarīt daudz!
Video izmantota ''The Sound Poets'' dziesma ‘’Tavs stāsts’’

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru