ceturtdiena, 2017. gada 14. decembris

Vēstule Tev...

Labdien, Cilvēk!
Piedzimām mēs rudenī un jau tajā brīdī sapratām, ka vienīgā, kas par mums priecājas un rūpējas ir mūsu mīļā mamma, kura pati tik tikko izaugusi no kaķēna vecuma. Savai mammītei mēs bijām četri pūkaini kamoliņi, katrs citāds, bet visi mazi, nevarīgi un aprūpējami. Pagaidu mājās nonācām aukstā, slapjā un nemīlīgi rudenīgā laikā, kad gan mums gan mūsu mammītei jau vairs īsti nebija spēka cīnīties ar pārtikas trūkumu, aukstumu un uzbrukošajām slimībām. Te mēs uzzinājām, ka cilvēki var būt arī mīļi, gādīgi un ne vienmēr no viņiem jābaidās.
 Mūsu māsiņa Betiņa bija īsta cīnītāja... Diemžēl nelabvēlīgie dzīves apstākļi kaķīša dzīves pirmajos mēnešos bija tik ļoti sagrāvuši astainītes veselību, ka visi centieni uzvarēt pēkšņi un negaidīti saasinājušās veselības problēmas, izrādījās nesekmīgi. Novembra beigās Betiņa devās uz kaķu Debesīm.
Otrai māsiņai Lotei kaķu veiksmīte jau uzsmaidījusi un viņa dzīvo savās īstajās mājās pie gādīgiem saimniekiem.  
Pagaidu mājās esam palikuši mēs trīs: kaķmeitiņa Luna,  mazais Mursis (apm. 3,5 mēneši) un mūsu mammīte Džese (apm. gadu veca). Mēs nesūdzamies par dzīvi pagaidu mītnē, kur par mums rūpējas, esam paēduši, siltumā un mīlēti, bet … ai, kā gribētos sagaidīt tuvojošos svētkus pie eglītes ģimenēs, pret kurām mīlestību savās mazajās sirdīs varēsim nest visu savu dzīvi.

Varbūt kāds no mums ir Tavs kaķis? Ieskaties un zvani 26316263

DŽESE

LUNA - ADOPTĒTA

MURSIS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru