ceturtdiena, 2017. gada 21. decembris

Laimīgā pastkastīte decembrī Nr.2


Adventes laikā saņemtās vēstules, bildes, mīlestība un prieks... 
Paldies, visi mūsu mīļie un jaukie! Redzot jūsu laimi, mums ir spēks un iedvesma turpināt iesākto.

''Jūsu Astīte un Gato - mūsu Mona un Kato. :)"



Dicīte ir kaķītis, kura ļoti ilgu laiku pavadīja uz ielas, pārtiekot no cilvēku žēlastības.
‘’Sveiki! Iet ļoti labi, pati klēpī kāpj un jau piedzīvoja pirmo vetārsta apmeklējumu. Dicei ļoti patīk 6:00 no rīta sākt spēlēties un modināt mūs. Jā, un mazliet jau sāk palikt apaļāka. Dicei jau otro vakaru ļoti patīk skatīties uz putniem … datorā 😊’’



Dūzis jau atguvies no sava ilgā brauciena pāri robežām uz ārzemēm un ir tiešām laimīgs. No ielas dzīves kļuvis par saimnieces mīluli un lutekli.



‘’Mēs esam izauguši vēl vairāk. Mūsu mazā meitiņa, blēņu darītāja un laimīte. Mīlestība mājās aug un aug. Tika jau arī pie Ziemassvētku dāvanām. Tikai viena no tām īsti neiet pie sirds. Muļķības ar dara miljoniem: rok palmu, grauž puķes, praktiski, ja iztīrām māju, nākamajā dienā sajūta, ka mums ir divi bērni, kas izgājuši cauri istabām ar gumijniekiem kājās, bet... Miljoniem mīlestības un tikpat atpakaļ. Cik daudz spēj paveikt viena maza dvēselīte. Viņa ir vienkārši burvis-kaķis, burvis-bērns,  mūsu mazajā ģimenē!’’



Nemo bija no bailīgajiem un vārgajiem kaķēniem. BIJA... pāris mēnešu laikā, baudot saimnieces rūpes un mīlestību, tapis par runcīti, kuram pašapziņas un uzticības netrūkst. :)



Pikucis, mēneša laikā kļuvis par mājas mīluli un saimnieku, sūta sveicienus adventē mums un Jums. :)



’Sveicināti! 

Sūtam sveicienus no mūsu mājām. Pocīte vienmēr ir visur un pirmā. Ka arī par savām mantiņām rūpējas pati: vai nu izmērcējot tās ūdenī, vai arī rūpīgi nomazgājot ar ķepiņām. Tīrīga meitene.:)

 Lai pozitīvs Ziemassvētku gaidīšanas laiks :)"

Bildes uzņemtas jau oktobrī. Īsi sakot, Poga kā Poga. Tagad āra iet negrib, staigā pakaļ, guļ un ēd. Pēc ēšanas pieprasījumiem, tā vien šķiet, ka ziema būs ilga un barga :)''



Šajā gadījumā ar vienu šāvienu nošauti vairāki zaķi. Pumba ieguva mīļus saimniekus un draudzeni Pogu, Poga ieguva draudzeni Pumbu un viņi visi kopā tagad ir viena laimīga ģimene.
‘’Sveiciens šajā pirmssvētku laikā no Pumbas, kuru adoptējām septembrī. Sveiciens arī no viņas draudzenes  Pogas :)’’



Nu, ko? Tagad mums nāksies atzīties, ka galanto un eleganto Šonu, kādu laiku nesaņēmuši fotogrāfijas, pirmajā brīdī pat neatpazinām. No šķelmīga pusaugu runcīša viņš izaudzis par cienījamu runču kungu. Milzīgs prieks!



Turbo īstajās mājās dzīvo jau gandrīz pusgadu, ir paaudzies un kļuvis par izteiksmīgu skaistuli. 

Pumba un Poga

Dicīte
Bildes, kuras kā svētku sveicienu esam saņēmuši no Čaka un Čombja ģimenes rezidences, radīja mūsos pārdomas par to, kas un kuri ir labākie eglīšu rotājumi mājās, kurās dzīvo astaiņi :) Kā domājat Jūs?

Kaķenīte Luna ir pēdējā no mūsu pagaidu mājās adoptētajiem kaķiem. Īstajās mājās nodzīvojusi vien nepilnu nedēļu, Luniņa vēl ir bailīga, bet saimnieki domā, ka viss būs labi. Piedzīvoji jau pirmie prieki un pārsteigumi, pušķojot eglīti. :)
‘’Ļoti mīlam un sargājam viņu…’’ raksta saimnieki.

Mūsu bijušais audzēknis Oreo sūta mums visiem Ziemassvētku sveicienu un bilžu reportāžu par savu un drauga Romeo svētku noskaņojumu.

Vai kāds vēl šaubās par to, ka kaķi var būt lieliski rotaļu un spēļu biedri? Video no kaķu paradīzes saimnieces. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru