trešdiena, 2019. gada 9. janvāris

Pirmā 2019. gada laimīgā pastkastīte

Gadu mijā mūsu pastkastītē sakritis daudz skaistuma, mīļuma, prieka un laimes. Ar lielu prieku padalāmies.
Kaķenīte, no nepiemērotiem dzīves apstākļiem nokļuvusi īstajā ģimenē, tagad ir īsts omulības iemiesojums un ģimenes mīlulīte.
  ‘’Paldies par mīlīgo kaķenīti. Mūsu luteklīte…’’

Čaks un Čombis kā vienmēr kopā gan ierastā brāļu divatnē, gan baudot saimnieku mīlestību kopā ar pārējiem šīs kaķu paradīzes iemītniekiem. Ar mīlestību un apbrīnu vienmēr apskatām bildes no šīm laimīgajām mājām.

Čikucis iejuties īstajās mājās un pašapziņā staro. Viņam tagad ir gan savi cilvēki, gan astains draugs, ar kuru kopā rotaļas, jautrības, pusdienu pauzītes un klusās stundas. Varbūt vēl tikai jāiemāca kaķu valoda, bet tas ir sīkums. 

Tas, ka Kobiks daudz laika gadumijā pavadījis, rūpējoties par svētku galdu un citām svinēšanas lietām, nevienu jau vairs neizbrīna, jo šis puisis ir liels malacis un piedalās visās ģimenes aktivitātēs. :)

Kamēr vieniem svarīgi ēdamprieki, Mija domā par fiziskām aktivitātēm un rotaļām, jo svētkos no ģimenes dāvanā saņēmusi jaunu kaķu koku. 

Mikiņa īstajās mājās nodzīvojusi mazliet vairāk par mēnesi.
‘’Mazais rupucis Mika, iet pa māju kā viesulis, šodien jau nočiepa desu maizi no brokastu galda! 😁 Nu jau vairs nelien pagultē gulēt, atrod visādas vietiņas kur čučēt! Vakar pat bija pamanījusies pie suņiem iekārtoties! 😁 Suņi viņai dikti patīk, un suņu astes vēl vairāk. Šodien tā aizrāvās, ka vecākā kucīte pilnīgi iebļāvās! Baigais špicbuks skrien, lec un ampelējas! 😺 Šodien sēdēja uz palodzes un skatījās laukā! Bērnistaba Mikai īpaši patīk.’’

Rudulītis Tomijs atradis sev vislabākās mājas. Te ir draugs – lielais rudais runcis un aktīvi, jautri saimnieki, ar kuriem kopā spēlēt spēles un dzīvot interesanti. Vēlāk ievietosim video ar ieskatu epizodē no Tomija aktīvā dzīvesveida.  J
‘’Tomijs ir kārtīgs dauzoņa. Ka tik varētu lielo runci noķert!’’

Mikiņam šis bija satraukumu gads, jo kaķuks kādu laiciņu bija pazudis. Saimnieku meklējumi ar līdzcilvēku līdzdalību vainagojās panākumiem un, nu, jau visas raizes aiz muguras. Svētkus pie eglītes pūkainis sagaidīja  kopā ar ģimeni.

Vēstulīte arī no mājām, uz kurām devušies gan toreiz nelaimē esošs suņuks, gan kaķausis.
Saimniece raksta: ‘’Mani Dievi ❤ Mīlu visus neprātīgi !!!’’

Minnīte omulīga, nopietna un nedaudz šķelmīga kaķu dāma pozē saimnieku fotoaparātam. 

Notiņa ir Mikas māsiņa.
 ‘’Mums iet labi. Naktī viens mazs un bailīgs kamolītis man grauza kāju. Ar sunīti pamazām sadraudzējas. Lielais kaķu paps ir gana uzmanīgs, bet ja ķeksē  viņa asti, tad gan uzrauj ar līko. Pati dāma šņāc arvien mazāk.😉 Pamazām sadraudzējusies ar suneni- tā vislabākā draudzene. Tik žēl, ka pups nav īstais. Naktīs gan domā, ka vislabākā vieta  ir gulta.
Tik dažas mantiņas viņasprāt eglītei galīgi neder.’’

‘’Jā,’’ saka Otello. ‘’tas, kas pa vidu tajā skaistajā gleznā esmu es!’’

Parīzītes dzīvi sakārtoja laimīgais gadījums, jo šis ir tas stāsts, kad pagaidu mājas top par īstajām. Saimniecei tagad ir vēl viens mīlīgs pūkainis, bet Parīzītei īstās mājas un trīs jauni astaini draugi.

Rīta sveicieni no Reinas. Labrīt, Reina!

Jau tad, kad Skotiņš dzīvoja pie mums pagaidu mājās, bija skaidrs, ka šis runcītis diktēs noteikumus. :D
‘’Skotiņa mīļākā vieta. Pārējam vietas vairs nav.’’

Rudulītis Tomijs atradis sev vislabākās mājas. Te ir draugs – lielais rudais runcis un aktīvi, jautri saimnieki, ar kuriem kopā spēlēt spēles un dzīvot interesanti. Vēlāk ievietosim video ar ieskatu epizodē no Tomija aktīvā dzīvesveida.  :)
‘’Tomijs ir kārtīgs dauzoņa. Ka tik varētu lielo runci noķert!’’

Skaistās astes kavalieris Ufo.
‘’Baigais bosiks mums viņš. Jā, garlaicīgi mums nekad nav mājās.
Un paldies jums liels par tādu foršu kaķīti 😍😊’’

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru