pirmdiena, 2019. gada 14. janvāris

SOS!


Esam saņēmuši lūgumu palīdzēt, atrast mājas divām brīnišķīgām kaķenītēm. Stāsts izmisuma un skumju pilns. Pēc dzīvesbiedra aiziešanas mūžībā saimniece bijusi spiesta pārvākties no lauku mājas uz dzīvokli pilsētā. Visi dzīvnieciņi: trīs kaķi un suns, saprotams, tika ņemti līdzi. Bet dzīvi nelielā dzīvoklī nevar salīdzināt ar plašu lauku mājas teritoriju, pie tam izrādījās, ka ierobežotajās telpās kaķi nespēj sadzīvot savā starpā. Ar smagu sirdi kundze sapratusi, ka diemžēl divām kaķenītēm vajadzētu atrast citas labas mājas un gādīgus saimniekus.
Abas meitenes ir burvīgi kaķi, abas ir sterilizētas kārtīgas pūkaines.
Par abām pastāstījusi pati saimniece:
Muse. Musīte ir ļoti mīlīga un pacietīga. Patīk, ka viņu glauda, ņaud ļoti reti un, ja to dara, tad klusiņām. Patīk pa lauku, jo dzīvojām lauku mājā, bet naktis pavadīja mājā. Lai tiktu iekšā, mums bija pakāpieni līdz logam, tad viņa pacietīgi gaidīja, lai ielaistu. Ēd visu, prot iet kastītē.
Zuze. Zuzuks – pūkaine. Pēc rakstura ir jautra, es pat teiktu draiskule. Mīļoties grib tad, ka viņa vēlas nevis, kad es to vēlos. Tāpat ļoti pacietīgi gaidīja pie loga, lai tiktu iekšā. Viņai vairāk patīk pa lauku, bet naktī tomēr iekšā. Dūšīga ēdāja, prot iet kastītē, ja ņaud, tā tad, lai var dzirdēt.
Ja esat gatavs kādai no pūkainēm dot pajumti un savu mīlestību, zvaniet!
Tel. 26316263
Muse

Zuze


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru