pirmdiena, 2014. gada 22. decembris

Ar sveicieniem, Wacaps un Kūkums

Abi minkas, saukti arī par brāļiem Kaudzītēm (tā ir, ja gultas vidū mazas, melnas čupiņas guļ)
''Lai gan pagājis vēl nav ne mēnesis, kopš uzradās abi minkas, nav bijusi tāda diena, kad nepriecātos par abiem razbainiekiem un to, ka tieši pie mums viņi atraduši mājas.
Neskatoties uz to, ka kaķu vārdus (Vienīgi Vasabi mainījās uz Wacapu, jo nu mincis pilnīgi izskatījās pēc tāda, ir aktīvs un nebēdnīgs bez gala (Wat`s up – no angļu valodas – kas notiek/kas jauns?) un sapni par tiem bijām izsapņojuši jau sen, bailes no alerģijas turēja grožos un neļāva pat pieļaut domu par kaķi, kur nu vēl diviem, mūsu dzīves telpā. Bet tad nāca intuitīvi pareizs lēmums  - viss, mums beidzot būs mincis. Un nevis viens, bet divi, lai nav garlaicīgi un lai būtu balanss ar diviem lielajiem četrkājainajiem – sunčiem! Un arī alerģija atrisinājās pati no sevis, jo Kūkums katru nakti nāk un guļ virsū te uz galvas, te uz kakla un pat uz sejas – nospriedām, ka ārstē, jo citādi jau tas nav izprotams...
Visu ceļu līdz Valmierai abi minkas intensīvi sarunājās ar mani caur savas mājiņas režģīti un mēģināja tajā ieķepot visu, kas bija tuvumā. Lai cik drosmīgi, esot mašīnā, nokļuvuši jaunajā dzīves vietā, minči bija gan ziņkārīgi, gan nobijušies reizē. Atklājām savā mājvietā arī tādas vietas, kuras līdz šim nezinājām, jo, piemēram, Kūkums izdomāja, ka iesprūst gultas konstrukcijā ir prātīgi, tāpēc vakarpusē nācās skrūvēt nost vairākas detaļas, lai minku dabūtu no turienes ārā....:)
Arī bažas par sadzīvošanu ar lielajiem baltajiem (labradors un retrīvers) ir pagaisušas, jo vienam no viņiem minkas ir vienaldzīgi un tāda līnija tiek ieturēta arī no kaķu puses, bet labradora meitenei Pēdai abi sīči ļoti patīk un tagad jau visi trīs gan kopā spēlējas, gan auklē viens otru, pa reizei nolaižot ar mēli (mēs par to uzzinām tad, kad atskrien Wacaps ar galīgi slapju kažoku un mēģina paglābties no Pēdas laipnības, ielienot klēpī).
Visā visumā sadzīvojam ļoti labi un esam patiesi gandarīti par ģimenes pieaugumu, abi sīči ēd dūšīgi un Wacaps jau ir kārtīgi apvēlies bumbulis, Kūkums gan vēl ietur slaido līniju, bet gan jau uz Ziemassvētku trakumu padosies arī viņš:)
Sakām lielu paldies par iespēju tikt pie diviem fantastiskiem minčiem un vēlam visiem priecīgus un ģimeniskus svētkus!:) ''
Abi minkas ar labradora meiteni Pēdu (izteiksmīgi žāvājoties), kam abi mazie ļoti patīk un interesē.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru