pirmdiena, 2014. gada 8. decembris

Ripiņš Mājās


Pirms dažām nedēļām vēl tikai meklējām mazajam ausainim mājas, bet nu jau esam saņēmuši iepriecinošu un mīļu vēstuli no mājām:
Labrīt!

Nu jau nedēļu mazais kaķēns dzīvo Aizputē. Mazais delveris ieradās mūsmājās 28.novembra rītā. Mazs kamoliņš - mazliet nedrošs, nobijies, bet ļoti ziņkārīgs. No sākuma nevarējām izdomāt vārdu mazajam mīlulim - tika minēti visādi vārdi - Ričiņš - nevar likt, jo kaimiņam tā sauc suni, Rūdis - atkal traki, dēlam draugs ir Rūdolfs, kuru visi sauc pr Rūdi, Arčijs - kas nu tas par vārdu mazam kaķēnam, dēls gribēja likt vārdu Ritiņš, bet beigās ielikām vārdu - Ripiņš.
Ripiņš visu laiku meklē vietu pie cilvēka - kamēr ēdam - Ripiņš ierāpjās klēpī, kāds sēž pie datora - Ripiņš sēž uz pleca, skatamies televizoru - Ripiņš atkal klēpī un skaļi maļ savas dzirnavas. Kaķēns ēd visu, bet vislielākais kārums ir siers.
Mīļākā nodarbe ir spēlēšanās. Ripiņš dzenā gan bumbiņas, gan rullīšus, un ļoti patīk konfekšu papīriņi - tie čaukst un tiek dzenāti pa visu māju, tad es tos atrodu visneiedomājamākās vietās. Vakaros sākās lielā jautrība - ir ālēšanās pa gultu, jo interesanti šķiet, ka kāds kustina roku vai kāju zem segas, tad ir tādi lēcieni un skrējieni. Ripiņš ir mazais alpīnists, jo augstāk var uzkāpt, jo labāk.
Katrā ziņā mājās ir jautrība līdz ar Ripiņa ierašanos un mīlestības viņam pietiek priekš visiem ģimenes locekļiem, tikai nezin kā būs, kad būs jāiepazīstas ar mūsu mājas sargu - vācu aitu suni Rembo.
Ripiņš un mēs visi pārējie novēlam jums baltus un gaišus svētkus!

Ar mīļiem sveicieniem!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru