piektdiena, 2018. gada 21. decembris

Pirmssvētku pastkastīte

Šajās dienās aprit gads, kopš Dūzītis no ielas kaķa kļuvā par mājas minku, dzīvo UK un šķiet, ka pārāk netraucas par Brexit, bet ļoti labprāt ģimenes saimniecībā pilda Ziemassvētku rūķīša funkcijas.

Džo atklājis vislabāko fotografēšanās pozu. Omulīgāk un mājīgāk nopozēt laikam nemaz nevarētu.

Frīda, pirms diviem gadiem atrasta uz ielas sniega kupenā, tikko nosvinēja savu otro dzimšanas dienu. Kūka tika dalīta ar vēl diviem šīs mājas četrkājaiņiem. 

Vienmēr neparedzamais Kobiks vēl šogad nolēmis mūs pārsteigt ar šoferēšanas prasmi.

Jūs domājat staipeknītis vai lielais sliņķis? Nē, tā ir Mija – labsajūtas iemiesojums,  prieks un acuraugs savai ģimenei.

Mikijs jau nosvinējis savu 4 mēnešu dzimšanas dienu, kurai par godu bija atļauts iepozēt uz svētku galda. Turpmāk ikdienā kāpelēšanas prasmes var izmantot iekarojot palodzes.

Interesantu stāstu atsūtījusi Oreo un Romeo saimniece. Dodoties ceļojumā un krāmējot mantas, abi astaiņi izrādīja lielu interesi un vēlmi tikt iepakotiem čemodānā. Apakšējā bildē– skats, ko saimniece ieraudzīja ceļojuma galamērķī. Nebija nekāds brīnums, ka sirds salēcās. :D
P.S. Viss kārtībā. Oreo un Romeo priecīgi sagaidīja saimnieci mājās.

Pīča jaunajās mājās dzīvo neilgu laiku un ar savu jauno draugu rada un bauda brīnišķu pirmssvētku noskaņojumu.

Mīlulīte Tija nesen pieredzējusi savu svarīgāko vetārsta apmeklējumu un ir brīnišķīga pūkaina luteklīte savai īstajai ģimenei.

Tomijs vēl ir mazs, bet, kad izaugs liels, viņš būs tāds pats liels, omulīgs un dzīvesgudrs runcis kā viņa draugs un skolotājs, kurš mazo runcīti jau sagaidīja ierodoties īstajās mājās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru