piektdiena, 2018. gada 7. decembris

SOS


Cerībā uz Ziemassvētku brīnumu, vēršamies pēc palīdzības!
Divu kaķenīšu līdzšinējā mājvieta nav nosaucama par mājām tādā nozīmē, kā mēs to parasti saprotam.  Kaķīši dzīvoja savu dzīvi, tika pabaroti un viņiem bija vieta, kur patverties no sliktiem laika apstākļiem un aukstuma. Dzīve visu izkārtojusi tā, ka sieviete, kura kaķīšus līdz šim baroja, to vairs nevar izdarīt.
Abas pūkaines nonāca pie mums biedrības paspārnē. Šobrīd esam kaķenītes sterilizējuši un attārpojuši, viņas dzīvo pagaidu mājās. Astaines nav un visticamāk nebūs roku kaķi, jo saskare ar cilvēkiem bijusi epizodiska.
Šobrīd esam neapskaužamā situācijā, jo pagaidu mājas nevienam dzīvniekam nevar būt mūžīgas, bet par ierastu adopcijas praksi šajā gadījumā nevar runāt. Tādēļ vēršamies pie visiem kaķu draugiem pēc palīdzības.
Varbūt Jums padomā kādi sirsnīgi cilvēki, kuriem pieder lauku mājas vai ir kādas saimniecības ēkas pie privātmājas un kuri būtu gatavi uzņemt savā apgādībā divas kaķu meitenes, kuras ne jau savas vainas pēc ir nonākušas šādā neapskaužamā situācijā. Prasības kaķīšiem nav pārmērīgas. Viņām nepieciešams jumts, zem kura paglābties sliktos laika apstākļos un ēdiens.
Pēc pieredzes zinām, ka ar astaiņiem nekad neko nevar zināt, jo viņu mazās sirdis prot novērtēt tos, kas par viņiem rūpējas, un pilnīgi iespējams, ka arī abas mūsu kaķu meitenes, nonākušas stabilā vidē, kļūs daudz sabiedriskākas.
Ja Tev ir kādas idejas vai piedāvājumi, zvani! Tel. 26316263



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru