piektdiena, 2014. gada 14. novembris

ADOPTĒTS

Ir tādi kaķi, kas dzīvo savu saimnieku aprūpēti, siltos dzīvokļos uz mīkstiem spilventiņiem, un ir tādi, kuriem dzīvē tā nav paveicies. Ne vienmēr cilvēki viņus pamana, bet viņi staigā turpat, kur mēs, kaut ko gaida un vēro mūs – cilvēkus.
Šis stāsts būs par Remu, kaķēnu, kurš no ielas nonācis mājās, jau aptuveni nedēļu pamazām uzzin, ka pasaulē nav tikai tumsa, aukstums un slapjas ķepiņas. Apmēram 4 mēnešus vecais kaķēns palēnām saprot, ka no cilvēka un citiem dzīvniekiem vienmēr nav jābaidās un, ka cilvēka rokas var būt arī mīļas, noglāstīt, sasildīt un pasniegt barības trauciņu.
Iesākumā kaķēns baidījās no visa. Ierāvies telpas vistālākajā un tumšākajā stūrītī, viņš spēja tikai šņākt, rūkt un ... baidīties.
Pateicoties pagaidu māju saimnieces pacietībai, Rems tagad ir sācis ēst, ļauj paņemt sevi rokās un skaļi murrā no visas sirds. Skanīgā murrāšana bija iemesls tam, ka kaķēns nu ir ticis pie vārdiņa - Rems.
Šobrīd mēs lūkojamies pēc cilvēka, kurš sapratīs un nolems, ka Rems ar savu murrāšanu radīs omulību viņa mājās un turpmāk būs viņa kaķis. Protams, jāņem vērā, ka kaķīša socializēšanā vēl jāiegulda ne mazums laika un pacietības, taču ir skaidrs, ka Rems gribēs un pratīs pateikt paldies par rūpēm un mīlestību.

Tel. : 26514490
KAĶĪTIS IR ADOPTĒTS

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru