trešdiena, 2014. gada 19. novembris

Svētkos saņēmām apsveikumu un jauku, iepriecinošu vēstuli no Frīdiņas jaunās ģimenes. Mums liels prieks, ka Frīda tik labi iedzīvojusies.
Skatoties pozitīvās fotogrāfijas, arī mums gribās smaidīt kopā Frīdu un viņas jaunajiem draugiem

''Frīda pie mums ir labi iedzīvojusies. Pirmajās dienās ļoti uztraucās, baidījās, un vairāk pie mums, pieaugušajiem, dzīvojās. Uztraucāmies, ka tā arī nepieradīs pie bērniem, taču tas viss ir pārgājis. Protams, Frīdai ir raksturiņš un viņa neļaus sevi ņemt opā, kad pati to negribēs, tāpēc meitiņa jau ir sapratusi, ka jārespektē arī Frīdiņas vēlmes. Vislielākais prieks ir brīžos,  kad Frīda ar savu skaļo murrāšanu ielien klēpī vai pieglaužas un mīļi guļ blakām. Frīdiņai patīk kāpt cik vien iespējams augstāk, dažreiz pat jāmeklē - kur ir Frīda??? Līdz ieraugām viņu skapja visaugstākajā vietā. Mums mājās ir kāmītis un pusotru mēnesi vecs suņuks, tad nu iet  jautri - kāmītis abus lielākos ķepaiņus ir nolicis pie vietas, bet suņuks respektē Frīdu. Abi no rītiem skrien tā, ka visa māja skan:) Frīdai patīk gulēt arī pie mazākās meitiņas ratos.
Mēs esam laimīgi, ka mūsu ģimenē ir Frīda, jo viņa ienes mājās prieku, un ar savām skaistajām dzintaracīm vienmēr liek mums smaidīt:)
Paldies Jums!

Frīdas jaunā ģimene - Matilde, Adele, Mārīte, Māris, suns Rafaella un kāmītis ''

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru