otrdiena, 2014. gada 25. novembris

Spogulīt, Spogulīt...


Pirms gada kāda kaķenīte ar kaķēniem kļuva par traucēkli saviem saimniekiem. Kaķenīte un divi rudie runčuki kopš tā brīža dzīvoja  ''Līgotņu'' kompleksā. Protams, ka kaķīšiem bija nosacīts jumts virs galvas, un arī vēderiņi nebija tukši, līdzās bija vetārsti, kas parūpējās par viņiem, bet mazie runčuki ar visu sirdi un dvēseli katrā tikšanās reizē demonstrēja, cik ļoti viņiem gribas vairāk mīļuma un cilvēku siltuma.
Mājas un atbildīgi saimnieki atradās visiem trīs astaiņiem. Viens no rudajiem kaķēniem jau māju meklēšanas laikā, pateicoties tam, ka izrādīja īpašu interesi par savu atspulgu spoguļos, iemantoja interesantu vārdu - Spogulītis.
Tagad Spogulītim ne tik labie laiki iespējams pat sapnīšos vairs nerādās, un viņš kopā ar saimniekiem raksta vēstuli un sūta bildes mums visiem.
''Spogulītim gan īpaši nepadodas pozēt, dikti kustīgs. Viņam klājas ļoti labi. Ļaujas, ka viņu samīļo, reizēm uznāk ''melnie'', tad var pārsmieties, kļuvis pat izvēlīgs uz ēdienu. Bet kopumā baigi forši, ka mums viņš ir. Es domāju, ka viņš ir laimīgs.''

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru